fbpx

Емили Тротинетката се отрече от родата и си смени имената

Блиц Новини

Кадри: Инстаграм, emily.mills.75

Емили Йорданова, която стана известна с прякора си Тротинетката заради бързото каране с това превозно средство по улиците на София, обяви неочаквана промяна. Тя се отрече от рода си, като дори стигна по-далеч – от 1 февруари ще е с нови имена.


За това разкри в профила си в „Инстаграм“. Като причина тя посочи, че е била тормозена от близките си. Тя вече няма да се казва Емили Руменова Йорданова, а Емили Джоузефин Милс.

„Днес цял ден размишлявах за мъчителното детство, което съм имала и реших и последната частица от моите роднини да я изхвърля! 18 години търпях тормоз от страна на моите биологични родители и роднини! Затова днес (31.01.2023) взех решението да си сменя бащиното и фамилното си име и да няма връщане назад!“, написа тя.

След това Емили споделя, че „виновни за тази цел са“ баща й, майка й и фамилията Йорданови. Според публикацията, Емили е понесла побоища и тормоз от татко си, майката през цялото детство не е позволявала да стана жена, а фамилията били крайно консервативни и не са позволявали да бъде себе си.

Според публикацията й в социалните мрежи решението влиза в сила от 01.02.2023 г.

Както е известно, Емили живее заедно с любимия си – Тихомир Рангелов, който стана първо известен с участието си във „Фермата“, а след това с решението си да смени половата си принадлежност. В момента той отново изглежда както по времето на „Фермата“, а професията му е да изготвя хранителни режими на хора, които искат да отслабнат. От известно време двамата постоянно са в компанията на трети човек – момиче на име Елизабет.

външна реклама


Блиц Новини
Сашо Кадиев се изцепи брутално по БТВ, Мария Силвестър го срина

кадри bTV: Сашо Кадиев беше поставен на мястото си от Мария Силвестър след нова брутална изцепка Напоследък водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев си позволява да се държи в ефир както си иска, без особено да се съобразява с гостите в предаването. Понякога това е забавно, но често …

Hell's kitchen
Вече не се крият: Шеф Ангелов флиртува открито с Виктория, тя не издържа

Кадри Нова ТВ: шеф Ангелов флиртува открито с Виктория Красавицата от Ергенът обаче явно, че доста умело приема закачките и пусна заучените си дяволите погледи, които хвърляше и в Ергена към Виктор Стоянов. Някак лек и почти незабележим флирт се заформи между строгия шеф Ангелов и Виктория Капитонова – участничка …

Блиц Новини
България се събуди с нов феномен: Кой е Владо Михайлов от Капките и Братя?

Кадри Нова ТВ и инстаграм: Кой е Владо Михайлов от Капките и Братя Феноменалното изпълнение на Владо Михайлов в образа на Фреди Меркюри в „Като две капки вода“ взриви публиката в залата и зрителите пред екраните. За поредна вечер представянето му беше на високо ниво. Талантливият актьор и музикант е …

error: Content is protected !!