fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия

Кралицата на мъжете в женски дрехи в България Елза Парини хвърли куп сензационни изказвания при гостуването си в предаването на Гала по Нова телевизия. Нейната поява беше по повод навършването на 50 и отбелязването на 30 години на сцената. „Реших да направя купона на Ивановден, нали по лична карта съм Ивайло“, обяви Елза Парини, която иначе говори за себе си в женски род и изисква същото от околните.

„Кога съм си облякла за първи път рокля? Не помня, но имам снимка. Другарките, другарките от детската градина в Попово са виновни, те са ме облекли и са ме снимали като едно много хубаво момиченце“, каза доайена на драг кралиците в България. Тя дори показа и въпросната снимка.

Елза Парини каза също, че влечението ѝ към женските дрехи може и да едва от уплах. Тя разказа, че като деца са били в градината заедно с друга звезда от Попово – Венета Райкова.

„Много исках да си играя с нея, а тя още от тогава беше дръпната. Аз обаче отидох при нея и я задърпах. И така съм я дръпнала, че съм и счупила ръката на две места“, обясни Елза Парини. След това дядото на Венета Райкова търсил малкия Ивайло да го бие. „Може би съм се облякъл в момичешки дрехи, за да не ме намери“, обясни Парини.

Голямата Невена Коканова ѝ направила най-големия комплимент

Тя смята за най-голям комплимент думите на Невена Коканова, която попаднала на изпълнение на „Тамара найт шоу“ на „Златни пясъци“. Голямата българска актриса била впечатлена от импровизациите на Елза Парини. Коканова казала, че на нея ще и трябват 3 месеца репетиции за нещо, която драг кралицата прави без подготовка.

Елза Парини смята да пише книга за живота си. „Ще трябва да премълча доста неща, ако искам да продължа да живея в България“, призна тя. Кралицата на преобличането коментира, че в момента родните драг кралици просто копират американските образци. „Има конкурс за драг кралици. Аз не съм поканена“, подчерта Парини.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!