fbpx
БГ звезди

кадри bTV и instagram.com/fragmeant: Елена е жестоко наранена от Евгени, взе крайно решение

Елена изглежда силна, но от думите й си личи, че е наранена от Евгени или по-скоро от факта, че не спечели играта.

Изглежда дори е взела някакво крайно решение да остане сама.

Елена Сергова, която загуби битката за сърцето на Евгени в “Ергенът”, но спечели хиляди фенове, които се радваха и плакаха с нея, направи запомнящо се гостуване в преднването на Диана Любенова по bTV.

От самото начало то беше по-необичайно, най-малко защото водещата я посрещна с истинското ѝ име – Елена-Антоанета.

Любенова попита дали заради двойното име, гостенката ѝ има някакво разделение на личността ѝЕлена призна, че близките ѝ знаят от собствен опит, че не е добре да се показва другото ѝ лице – Антоанета.

Тя е отмъстителна и по-лошата като цяло, каза инфлуенсърката.

Вълната на одобрение и любов е много силна и ме залива, затова не мога кажа, че хейта ми влияе”, сподели Елена.

Тя каза също, че след като е гледала епизодите на “Ергенът” е видяла свои грешки, на най-вероятно, ако имаше втори шанс, би постъпила по същия начин.

Според нея атмосферата в имението е била токсична и напрегната, затова тя чела всяка сутрин Сенека и станала стоик.

Все пак на моменти е била твърде агресивна, призна Елена.

“Да не забравяме, че “Ергенът” е все пак игра”, припомни тя и обясни, че в реалния живот също се бори за любовта, но може би не толкова конкурентно.

“Не ме е страх да ми разбият сърцето”, каза още Елена.

Тя призна също, че понякога се проявява като твърде силна жена и вероятно това е разколебало Евгени.

“Може би го уплаших. Ако уплаша още 20, това ще е много добра цедка, защото накрая ще остане този, който трябва да е”, каза още финалистката в “Ергенът”.

Така стана ясно, че още не е срещнала мъжа, който търси.

Елена призна също, че е силно увлечена в момента по картите таро.

Любимата ѝкарта е Кралица мечове.

“Тя седи на трона силна, но е сама”, коментира тя с очевидно съжаление.

Още по-интересен пост написа Елена преди дни в Инстаграм:

„Когато изненадах майка ми за рождения й ден в Рим, нямах никакво намерение да направя и една снимка на клишираните забележителности.

Беше мило да чуя възторгнатото „Oh My God“ на група американци около Колизеума, които предполагам за първи път се сблъскаха с историята в такъв мащаб (и поп културата, дали Колизеум щеше да е толкова известна атракция, ако не съществуваше „Гладиаторът“).

И ето как на път за летището, няколко спирки преди Чампино, виждам Cinecitta. „Слизаме тук“, казвам на Мишел и тя е учудена какво пък толкова ще правим в предградието.

А аз си мисля за думите на Анита Екберг в La Dolce Vita:„“Stay free, available, like me. Never get married. Never choose. Even in love, it’s better to be chosen.”

Този урок вече го научих.“

Дали това означава, че Елена е решила да не се омъжва никога?

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!