fbpx

Елбетица са на финал във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Елбетица са на финал във Фермата

Отмина и последната решаваща битка в която Елбетица си заслужиха мястото на финал във Фермата като отбор. И петимата се класираха, като остана едно единствено място, за което тримата от Канатица. Теодора, Коко и Кенан ще се борят в дуели помежду си.

Кой от тях ще бъде изгонен, стъпка преди големия финал – това е въпросът, на който ще получим отговор скоро, тъй като по жребий се падна Кенан и Теодора да премерят сили първи.

Отбор Елбетица успя да изпрати петима от своите участници до последната права, където на 8 декември ще борят за голямата награда от 100 000 лева. Андрей, Георги, Емилия, Линда и Мартина са тези, които ще се борят с всичко, за да спечелят тази така желана награда.

След поражението на малката арена и след трудно гласуване току преди финал си тръгна Сергей, като тук пътя на орнитолога в шоуто приключи.

Макар да не стартира с Канатица той направи каквото бе по силите му да стигнат до този етап и в този състав.

„За мен най-ценното изживяване беше възможността да се науча на много нови неща, да участвам в уроците за България и да се потопя в старите български занаяти,“ сподели той.

Елбетица от своя страна показаха, че и без помощта и напътствията на Петър успяха да се съберат, взеха се в ръце и заслужено победиха.

Въпреки това не успяха да спечелят зрителите, чиято дума е решаваща кой да грабне наградата.

Канатица си остават моите победители въпреки всичко! Чисти, истински и обединени! Успяха да ме докоснат определено!❤️

И все Пак…..
Най-достойните са Канатица!
От ден първи, достойни битки, достойна игра….. !
Всеки с характера си, без да имат нужда от някой, който да им дърпа конците!
Както каза Кенан…. По-добре лъв за един ден, отколкото мишка за цял живот!
Е, мишките сега празнуват, но зрителя ще определи! 

Съвсем скоро ще видим кой какво впечатление е оставил с участието си и ще бъде фаворит.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!