fbpx
Блиц Новини

Кадри ютуб: България и Турция онемяха: Еда Едже не издържа след сватбата, обясни се в любов на друг мъж

Еда Едже е една от най-харесваните актриси в Турция.

Тя обаче е свободолюбива и често се забърква в ситуации, които са извън традиционните ценности.

Красивата актриса сподели снимката на Мустафа Кемал Ататюрк и рисува сърчица с текст „общата любов, признателност и признателност на всеки, който е гражданин на Република Турция“.

Еда Едже, която играе Йълдъз в Опасно изкушение по БТВ,  е представител на Дисни плюс в Турция.

Наскоро Дисни се отказаха да излъчват сериала Ататюрк заради недоволство на арменската общност.

В сериала има елементи на величаене на Ататюрк, които са ядосали Армения.

Еда обаче изрази любовта си към Ататюрк.

Дисни често се забърква в подобни ситуации с филми, свързани с деликатни части от историята.

Ако само един епизод пропуснете от турската сага „Опасно изкушение“ в програмата на БТВ, ще изгубите нишката на събитията. Сценаристите са се постарали да оплетат сюжета така, че да не можеш да отгатнеш какво ще се случи в следващия епизод.

В центъра на събитията естествено е Доан – като един богат и желан мъж, но не минава без Ендер и Йълдъз да сътворят нещо.

В настоящият епизод Доан продължава да се опитва да се сближи с Йълдъз и тя разбира, че той иска да се сдобри с нея. Само че Йълдъз не откликва, защото в момента Доан е женен мъж. Майка ѝ смята, че е твърде капризна и трябва да е щастлива, че Доан я е избрал и иска да се върне. Йълдъз има други планове, иска Доан да страда и да тича след нея. Само че тя все още не е взела окончателно решение дали ще се върне при него.

Ендер от своя страна иска да си го задържи, но това, което той й съобщава въобще не й влиза в плановете. Той ѝ съобщава, че иска да се разведе. Между тях нищо не се получава и няма да се получи, затова на Доан не му се иска да продължава агонията. Ендер се прави, че не разбира за какво става дума, защото вече е запланувала с Доан да имат деца.

Въпреки това, че Ендер беше шокирана от тази новина, тя няма да се предаде. Тя му съобщава, че няма да се разведе с него.

Йълдъз от своя страна с нетърпение очаква момента, в който Доан ще направи крачка към нея след последния им разговор.

И двете жени си играят с него, ще видим как Дон ще успее да се измъкне.

В същият момент дъщеря му Кумру и Селим са много щастливи заедно и прекарват чудесно време. Но неочаквана среща ще започне да променя всичко по кардинален начин.

Какво точно се случва ще видим в следващия епизод.

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

error: Content is protected !!