fbpx

Еда Едже избира име за бебето си

Блиц Новини

Снимки профил инстаграм

Като че ли вълненията около сагата „Опасно изкушение“ отшумяха, но феновете на любимата актриса Еда Едже се интересуват непрекъснато от нея и нейната бременност. Както знаем екранната Йълдъз сключи брак миналото лято и в момента очаква момиченце.

Бременната в 6-ия месец Еда, сподели как се чувства през бременността си: Бебето ми започва да рита в 5 сутринта, много е ритащо. Не разбирам защо е толкова отегчена. Забавлявам всички, но не успявам да забавлявам детето си.

Освен това намери и положителната страна на тези тежки месеци за жената.

Добре е, че бременността ми съвпадна със зимните месеци. През лятото ми беше тежко.

 

Актрисата каза, че е повръщала много през първите 3 месеца, но това е вече зад гърба й

Тази ситуация беше пълно мъчение. Бременността на момичетата е по-трудна. В този период е необходимо да се отнасяме добре към жените. Бъдете добри със съпругите си. Буграхан също беше страхотен, между другото, благодаря му.

В социалната мрежа Еда показа, че не стои без работа и въпреки бременността, разработва своя марка дрехи и най-вече пижами.

Междувременно пуснах марка дрехи. Започнахме да продаваме онлайн. „Взех и уроци по тъкани“, каза тя.

Съвсем скоро се обърна и към почитателите си да й помогнат да избере име на детето си.

Неделното настроение ми е любимо да съм вкъщи днес, разглеждам речниците с имена, имам предвид няколко имена, но това е трудна задача, красиво значение, всякакви предложения за имена на бебешки момичета, коментирайте под този пост.

Заваляха хиляди предложения за момичешки имена, най-вероятно традиционни или популярни в Турция. Едва ли обаче я улесниха с избора след толкова голям избор.

СИЯЙ, мисля, че най-смисленото име за тази година е 100-то от нашата Република. най-доброто име за следващата година

Важно е да се дадат турски имена; като Арзу, Айфер, Дила, Дилай, Алейна, Айшегюл, Дамла

Айлин, Дефне, Ипек, Зейнеп, имената засягат и вашите деца, моля не слагайте безсмислени или скъсени или нови модни имена г-жа Еда.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!