fbpx

Айлин от Ергенът удиви България с богаташкия си начин на живот

Блиц Новини

Снимки инстаграм

Наближава старта на най-романтичното риалити в родния ефир „Ергенът“ и вълнението нарасна. Преди да вдигнат завесата и да покажат лицата на част от участничките, фокусът беше върху Евгени Генчев. Голяма част му симпатизират и задават въпроса, как интелигентен и световно известен музикант се е съгласил да участва. Но пък красавиците го изместиха веднага след като станаха ясни някои от тях.

Някои от дамите се оказаха познати на фенове на социалните мрежи, тъй като се изявяват като инфлуенсъри и привлякоха погледите върху себе си.

Ето някои от най-обсъжданите дами още преди старта на предаването.

Една от тях е Айлин Бобева, изявяваща се като модел и инфлуенсър.

Освен това дамата е и медалистка от световно първенство по Шотокан Карате До.

Тя обаче изглежда не обича да показва в инстаграм бойните си способности.

Айлин впечатлява последователите си с бляскавия си богаташки живот, в който води.

Една от любимите й дестинации е Дубай, откъдето често пуска снимки в шикозни ресторанти „на покрива на света“, пие скъпи коктейли вероятно в страхотна компания.

 

Кристина Пламенова стана „Мис София“ през 2019-а, а през 2022-а беше избрана за „Мис Вселена България“. Преди броени дни Кристина пък се завърна от Съединените щати, където ни представи на световния конкурс „Мис Вселена“.

Боряна Лекова е красавицата, която разпознаха феновете й в инстаграм, където се изявява като инфлуенсър.

Освен нея разпознаха и поп фолк певицата Джия с истинско име Гергана Анчева. Малко хора са чували за нея, освен може би върлите й фенове, но това ще се промени със старта на един от най-гледаните романтични формати.

Дамите в по-голямата си част са минали през модните подиуми или в конкурси за красота, тъй че задачата на Евгени Генчев се очертава много трудна.

Общото впечатление от дамите е почти еднаквата визия, поне на тези, които видяхме дотук.

По изкуствените надути устни ли сте избирали участничките…. 🤔

Оф, претендентките ми се виждат отново по калъп еднакви, изкуствени и неоткрояващи се с нищо друго освен фалшива външност.

Блиц Новини
Градушката остави много убити животни по полето

Кадри Нова ТВ Огромни щети причиниха поредицата от градушки в различни части на страната през миналата седмица. Пострада доста имущество на хората като автомобили, покриви, прозорци. Постепенно възстановяването започна, хората подменят изпочупеното по имотите си. Не са малки и щетите по полето и в градините на хората. Редица насаждения пострадаха, …

Блиц Новини
Мариан Бачев подгонен от НАП за задължения

Снимка профил ФБ Актьорът комик Мариан Бачев е получил уведомление, че е неизряден платец и трупа задължения. Много хора са изпадали в такава ситуация, някои дори идея нямат, че дължат нещо, докато не се наложи да ползват административни услуги. Той сподели с феновете си в социалната мрежа, че вече е …

Блиц Новини
Иван и Андрей: Защо спира „Фермата“?

Кадри Неофишъл, ютуб Ние се сраснахме с Фермата. Голяма част от зрителите вярват, че това е формат на Иван и Андрей. Той формално не е, но на практика остава такова впечатление. Андрей сподели, че той е бил за продължаване на предаването, но Иван е бил против. В един момент не …

error: Content is protected !!