fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Зрителите на Стани Богат станаха свидетели на нещо рядко срещано тази вечер, тъй като за първи път в телевизионната игра участва съученик на водещия.

В Стола на богатството се настани историкът Светослав Стефанов, който работи в БТА, и за който Михаил Билалов призна, че е негов съученик и горе-долу по едни и същи години са завършили заедно.

Билалов си припомни, че прякора на Светослав в гимназията е бил Дзвера и го попита защо са го наричали така.

„Има много версии. Популярната версия е, защото съм бил много лош, а по-малко популярната версия и по-вярната е, защото съм бил точно обратното на много лош“, отговори Светльо.

„Добро, светло момченце, но когато се ядоса“, отбеляза Билалов по БТВ.

„Да не са ми пред очите и близки, и далечни хора“, добави Светослав.

От своя страна пък Билалов уточни, че това е рядък случай и е много щастлив днес да види човек, с който не се е виждал близо 40 години.

„Когато те видях, първото нещо, каза: Аз тебе съм те виждал, аз те познавам тебе. Аз пък тебе те познавам, ясно защо. Радвам се да се видим, ще има какво да си говорим но преди това трябва да минем към играта“, каза водещият.

След като Дзвера лесно заработи 500 лева, за 1000 той бе попитан: “Какво отразяват абревиатурите UTC и GMT?“
Възможностите бяха Електрически ток, Време, Разстояние и Количество валежи. Светльо знаеше коя от тях е вярната и веднага заложи на времето.

Въпросът за 1500 лева беше: „Кой нотен знак означава понижаване на звука с един полутон?“ – Бемол, Диез, Бекар, Стакато.
Светослав елиминира четвъртата опция, но тъй като не знаеше отговора, реши да използва 50 на 50, и след като останаха Бемол и Стакато, правилно посочи Бемол.

При въпроса за 2000 лева: Позлатена статуя на кого е поставена на върха на Миланската катедрала?, с възможности Исус Христос, Дева Мария, Св. Петър, Йоан Кръстител, водещия попита Стефанов, ако би рискувал, кой отговор би посочил. Дзвера се насочи към Дева Мария, но не бе сигурен и се обади на приятел. Той имаше късмет, тъй като Аделина Лозанова, без да се замисли, посочи Мадоната и по този начин потвърди, че участникът е бил прав.

Последва въпрос за 3000 лева: „Кой от елементите не фигурира в знамето на бившата ГДР“? – Сърп, Чук, Пергел и Житни класове.
Светослав изключи последните две възможностите, а след като разсъждава, че във ФРГ са правили мерцедеси и бемвета, а в ГДР трабанти и варбурзи, точно маркира Сърп.

В понеделник той ще продължи играта си, след като до този момент не е заключил втора сигурна сума, а на негово разположение от публиката ще бъде третия му жокер – фармацевта Димитър.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!