fbpx

Джаферович плаче, изхвърлиха я

БГ звезди

Кадри: „Нова телевизия“

Един от най-стабилно представящите се участници в този сезон на „Игра на волята“ – Жени Джаферович, отпадна. В излъчения тази вечер епизод тя остана на последно място в елиминационната битка срещу Ралица и Георги.

външна реклама

Тримата бяха пратени на битка за оцеляване, от която само един отпадаше. Гримьорката можеше снощи да се спаси, ако си беше купила поне един глас с грошовете, които има, но тя не го направи и така бе пратена с четири гласа на арената. Георги получи пет вота от останалите участници, а Ралица бе в битката, тъй като остана последна в една от игрите.

Сблъсъкът тази вечер включваше много компоненти като изтегляне на тежък варел с въже по пясъка, катерене по пилон за взимане на топче, стрелба с него по мишена, минаване над воден басейн с кокили четири пъти и накрая редене на пъзел.

Георги дръпна от рано много напред пред двете си съпернички. Той пръв стигна до пъзела и успя да го нареди докато опонентките му бяха далеч назад. Джаферович и Ралица вървяха долу-горе наравно до един момент, но след това фитнес моделът дръпна напред. Тя стигна първа до пъзела, но се затрудни с реденето му и през това време Жени стигна също до него. Сред напрегнато съревнование Ралица все пак успя да го нареди първа и да се спаси.

„Не знаех, че след като ме лепиха докторите на един паркинг ще стигна до тук – седмото място. Минах четири пъти над басейна с кокилите, което за мен е успех. Рискувах и здравето си на тази арена. Много щеше да е лесно ако си бях купила имунитет или гласове. Исках да ми е трудно и затова направих този ход – поиграх си с огъня“, каза тя.

Участничката не сдържа сълзите си при напускането на риалитито за сили и воля.

Георги пък обра нейните грошове, които никак не са малко, и така се превърна в един от фаворитите занапред. Така последните шестима в играта са Фифо, Гого, Алекса, Виктория, Ралица и Георги.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!