fbpx

Драма се разрази на въпрос за 3000 лева в Стани Богат

Блиц Новини

Кадри: БТВ

Забавна жена с широка усмивка седна в стола на богатството тази вечер.

Линда Минкова бе представена от водещия в „Стани Богат“ като служител в американска компания за медицинско оборудване.

Тя е завършила също курс по дублажни филми, може да цепи дърва и има силна връзка с баба си, като се оказа, че тази игра е специално за нейната баба Иванка.

В началото Линда изпълни молбата на водещия да имитира любимия си герой от анимационните филми, а Билалов й отговори подобаващо с позната фраза на Вълка в Червената шапчица.

Емоциите взеха да вземат връх и за малко не изиграха лоша шега на Линда, която бе на път да запише шумен провал още на въпроса за 400 лева.

Тя бе запитана от Билалов: Кой предмет побеждава всички в „Камък – ножица – хартия“?, с опции Камъкът, Хартията, Ножицата и Нито един от трите.

Без да се замисли, Линда каза, че има абсолютен фаворит в лицето на Хартията, но Билалов направи така, че публичната й изява да не свърши рано. Той й предложи да играят на познатата игра и така й даде насока към верния отговор.

„Обърках се, тъй като се замислих, че има опция, в която хартията, камъкът и ножицата не са победители. Нека маркираме нито един от трите, извинявам се“, поправи са Линда.

Въпросът за 1000 лева беше: Колко на брой са пилоните, издигащи се близо до НДК в София?

При възможности 1, 3, 5 и 7 играчът позна, че правилната е втората.

Последва откровена реплика на Линда: “Не дойдох за парите тук, а да пробвам знанията си и да видя вас“. Тези думи разнежиха Билалов, той й подада ръка, а Линда отговори на поздрава и се зарече да не си мие ръката.

Впоследствие тя заключи сумата от 1500 лева, а за нея бе попитана: При кое животно мъжките износват и раждат малките си?

Опциите бяха Делфин, Кенгуру, Морско конче и Хиена, но Линда призна, че знае отговора и правилно маркира кончето.

Въпросът за 2000 лева: Кой е град е бил столица на една от съветските социалистически републики в състава на СССР?, с опции Батуми, Лвов, Ереван и Астана.

Запитана от Билалов, на коя държава е столица Ереван, Минкова вярно отговори, че е Армения. Незнайно защо обаче тя продължи да размишлява и дори обърка Батуми с монголска територия.

Което даде повод на Билалов да възкликне: „Явно с монголския си добре?“

„Всеки ден говоря монголски, ставам и започвам с него“, отговори на шегата Линда.

„Двама сме“, продължи остроумно Билалов.

„Великите умове мислят еднакво, са казали хората“, не му остана длъжна Линда.

„И пропадат по еднакъв начин“, сложи край на закачките водещият по бТВ.

Линда поиска 50 на 50 и след като компютърът остави Ереван и Лвов, маркира вярно първата възможност.

Въпросът за 3000 лева беше: На заснемането на какво пречи шалът против папараци ishu, носен от много знаменитости? – Снимки със светкавица, Снимки с дрон, Нощни снимки, Подводни снимки.

Линда се спря на първата опция, но за всеки случай извика на помощ от публиката Мишел. Тя пък се ориентира към Нощни снимки, но Линда държеше на своето за Снимки със светкавица.

Двете започнаха да разсъждават и дълго се чудеха какво да предприемат, докато в един момент тяхнато поведение очевидно изнерви и Билалов. Той обяви, че им дава 10 секунди да посочат отговора и започна да брои от 10 надолу.
След като оставаха 8 секунди от обратно броене, Мишел препоръча на приятелката си да маркира това, което усеща, Линда заложи на светкавицата и позна.

Преди въпроса за 5000 лева гонгът извести края на предаването, но утре Линда Минкова ще има възможност да увеличи спечелената вече сума от 3000 лева.

Нейната игра обаче и по-скоро разсъжденията й на един от въпросите и резила, за който бе на път да стане в началото, предивикаха противоречиви мисли сред потребителите във фейсбук страницата на телевизионната игра и някои не спестиха негативните коментари.

Ето и част от тях:

„Още 2-3 такива участници и ще дойде Коледа“

„Къде ги намират подобни образи…Хубаво е да показваш своята логика, но е дразнещо?“

„Голямо дрънкане“

„Припадам, някой да звъни на 112, да дойдат и да ме приберат“

„Много дразнеща логорея, дърдорене, неувереност, спрях звука от раздразнение“

„Скъса ми нервите, предаването свърши, докато се лигави и се прави на философ, а не знаеше въпроса за 400 лева“

„Натоварва и дразни, и губи главното“

„Говорене, аман. Как мразя такива, които говорят глупости“


Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

error: Content is protected !!