fbpx

Драма се разрази на въпрос за 3000 лева в Стани Богат

Блиц Новини

Кадри: БТВ

Забавна жена с широка усмивка седна в стола на богатството тази вечер.

Линда Минкова бе представена от водещия в „Стани Богат“ като служител в американска компания за медицинско оборудване.

Тя е завършила също курс по дублажни филми, може да цепи дърва и има силна връзка с баба си, като се оказа, че тази игра е специално за нейната баба Иванка.

В началото Линда изпълни молбата на водещия да имитира любимия си герой от анимационните филми, а Билалов й отговори подобаващо с позната фраза на Вълка в Червената шапчица.

Емоциите взеха да вземат връх и за малко не изиграха лоша шега на Линда, която бе на път да запише шумен провал още на въпроса за 400 лева.

Тя бе запитана от Билалов: Кой предмет побеждава всички в „Камък – ножица – хартия“?, с опции Камъкът, Хартията, Ножицата и Нито един от трите.

Без да се замисли, Линда каза, че има абсолютен фаворит в лицето на Хартията, но Билалов направи така, че публичната й изява да не свърши рано. Той й предложи да играят на познатата игра и така й даде насока към верния отговор.

„Обърках се, тъй като се замислих, че има опция, в която хартията, камъкът и ножицата не са победители. Нека маркираме нито един от трите, извинявам се“, поправи са Линда.

Въпросът за 1000 лева беше: Колко на брой са пилоните, издигащи се близо до НДК в София?

При възможности 1, 3, 5 и 7 играчът позна, че правилната е втората.

Последва откровена реплика на Линда: “Не дойдох за парите тук, а да пробвам знанията си и да видя вас“. Тези думи разнежиха Билалов, той й подада ръка, а Линда отговори на поздрава и се зарече да не си мие ръката.

Впоследствие тя заключи сумата от 1500 лева, а за нея бе попитана: При кое животно мъжките износват и раждат малките си?

Опциите бяха Делфин, Кенгуру, Морско конче и Хиена, но Линда призна, че знае отговора и правилно маркира кончето.

Въпросът за 2000 лева: Кой е град е бил столица на една от съветските социалистически републики в състава на СССР?, с опции Батуми, Лвов, Ереван и Астана.

Запитана от Билалов, на коя държава е столица Ереван, Минкова вярно отговори, че е Армения. Незнайно защо обаче тя продължи да размишлява и дори обърка Батуми с монголска територия.

Което даде повод на Билалов да възкликне: „Явно с монголския си добре?“

„Всеки ден говоря монголски, ставам и започвам с него“, отговори на шегата Линда.

„Двама сме“, продължи остроумно Билалов.

„Великите умове мислят еднакво, са казали хората“, не му остана длъжна Линда.

„И пропадат по еднакъв начин“, сложи край на закачките водещият по бТВ.

Линда поиска 50 на 50 и след като компютърът остави Ереван и Лвов, маркира вярно първата възможност.

Въпросът за 3000 лева беше: На заснемането на какво пречи шалът против папараци ishu, носен от много знаменитости? – Снимки със светкавица, Снимки с дрон, Нощни снимки, Подводни снимки.

Линда се спря на първата опция, но за всеки случай извика на помощ от публиката Мишел. Тя пък се ориентира към Нощни снимки, но Линда държеше на своето за Снимки със светкавица.

Двете започнаха да разсъждават и дълго се чудеха какво да предприемат, докато в един момент тяхнато поведение очевидно изнерви и Билалов. Той обяви, че им дава 10 секунди да посочат отговора и започна да брои от 10 надолу.
След като оставаха 8 секунди от обратно броене, Мишел препоръча на приятелката си да маркира това, което усеща, Линда заложи на светкавицата и позна.

Преди въпроса за 5000 лева гонгът извести края на предаването, но утре Линда Минкова ще има възможност да увеличи спечелената вече сума от 3000 лева.

Нейната игра обаче и по-скоро разсъжденията й на един от въпросите и резила, за който бе на път да стане в началото, предивикаха противоречиви мисли сред потребителите във фейсбук страницата на телевизионната игра и някои не спестиха негативните коментари.

Ето и част от тях:

„Още 2-3 такива участници и ще дойде Коледа“

„Къде ги намират подобни образи…Хубаво е да показваш своята логика, но е дразнещо?“

„Голямо дрънкане“

„Припадам, някой да звъни на 112, да дойдат и да ме приберат“

„Много дразнеща логорея, дърдорене, неувереност, спрях звука от раздразнение“

„Скъса ми нервите, предаването свърши, докато се лигави и се прави на философ, а не знаеше въпроса за 400 лева“

„Натоварва и дразни, и губи главното“

„Говорене, аман. Как мразя такива, които говорят глупости“

Блиц Новини
Деян Неделчев бесен на „Аз обичам България“

Кадри БТВ и снимка профил ФБ Точно на 24 май бе последното издание на „Аз обичам България“, в който участие взеха, Ивана, Стояна, Прея и Дънди.Много смях и веселба имаше през цялото време, но оказа се част от нея за сметка на Деян Неделчев, чиито парче „В гората“ участниците трябваше …

Блиц Новини
Влади Въргала: За мен бе чест да участвам във филм за Гунди

Кадри Нова ТВ За мен бе чест да участвам във филм за Гунди, сподели Влади Въргала в Нова ТВ. Мисля, че този филм е мисия за всеки, който участва в него. Самата инициатива е да се създаде признание, поклон пред личността на Георги Аспарухов. Той като личност не може да …

Блиц Новини
Зрителите скочиха срещу победителя в „Черешката на тортата“

Кадри Нова ТВ Приключи първата седмица от новият сезон на „Черешката на тортата“ с очакван победител – Росен. От първата вечер той ощетяваше колегите си с ниско оценяване, а те него – не и резултатът е налице. Манчев опита да намекне, че е бил строг с колегите си. Изключително взискателен …

error: Content is protected !!