fbpx
Блиц Новини

Кадри: бТВ

Ива Георгиева седна на стола на богатството тази вечер и започна уверено играта си, след като преди това за нея се разбра, че дълги години е била зъботехник, а в момента е илюстратор на книги.

Младата дама премина леко през първите пет въпроса, а за 1000 лева тя бе попитана: „Оскар в коя категория бе връчен от голия Джон Сина на тазгодишната церемония“? – Най-добри костюми, Най-добър филм, Най-добра анимация, Най-добра музика.

Участничката не се затрудни и правилно маркира първата възможност.

Въпрос № 7 бе: „Кой е единственият континент, където няма активни вулкани“? – Азия, Северна Америка, Южна Америка и Австралия.

Госпожица Георгиева клонеше към последната опция, но събра смелост да я посочи едва, след като поиска „50:50“ и компютърът остави в играта тази държава и Азия.

Последва въпрос за 2000 лева, след който се разигра драма в телевизионната игра по бТВ: „Коя институция оглавява Шарл Мишел от 2019 г.“? – ООН, НАТО, ЮНЕСКО и Европейския съвет.

Ива призна, че знае как да отговори и се обади на майка си Тихомира Йорданова, която обаче остана безмълвна. Това наложи положението да спасява Павел, който се появи на сцената от публиката.

Дългогодишният приятел на Ива, с който са в една компания, обаче не скри, че не е чувал за Мишел и се насочи към ЮНЕСКО, като твърдо елиминира ООН и НАТО.

От своя страна пък Ива изрази съжаление, че не гледа много новини и рискува с четвъртата опция, но позна и продължи напред.

Тя заключи сумата от 3000 лева, а за нея Ники Кънчев попита: С кого Дзукеро презаписва през 1991 г. големия си хит „Senza una donna“ на английски език“? – Пол Маккартни, Пол Йънг, Джордж Майкъл, Стинг

Ива за миг се насочи към звездата на „Бийтълс“, но после прецени, че е по-разумно да се откаже. Вече извън играта тя заложи на Маккартни, но водещият я похвали за правилното решение да спре, тъй като верния отговор е Йънг, и й връчи чек за 2000 лева.

Фенове на играта обаче останаха разочаровани от това, което видяха в „Стани богат“.

Един от тях недоумяваше защо майката на Ива не е потърсила услугите на гугъл.

„Само името, и излиза, че оглавява Европейския съвет. Не знам защо се замота майката“, написа потребителят на страницата на формата във фейсбук.

Други двама пък се втрещиха от незнанията, както на майката, така и на Ива и Павел за Шарл Мишел.

„Вопиюща неграмотност и политическа незаинтересованост на младите хора и техните млади родители“, коментира зрител на предаването.

„Боже, боже и сме тръгнали да гласуваме за евродепутати“, възмути се пък друг почитател на шоуто.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!