fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Доктор Братов блесна в “Стани богат”

Ветеринарният лекар д-р Даниел Братов спечели 5000 лева от предаването “Стани богат” и остави доста добри впечатления в публиката както със знанията си, така и с таланта си да разгадава логиката на въпросите. Той се грижи за 1700 овце в голяма ферма край Плевен, а амбицията му да дойде в телевизионната игра, за да разбере колко всъщност не знае.

Играчът много умело се справи с по-лесните въпроси и нито за момент не се притесни от моментите, в които познанията му в дадена област.

външна реклама

Малко след това дойде и въпрос, който сякаш беше писан за човек с неговата професия. За един ветеринар не беше изобщо трудно да познае, че опитомяването на кучето е далеч по-ранно събитие от строежа на египетските пирамиди, култивирането на пшеницата или доенето на кравите. Още в началото на играта Даниел каза, че се запалил по бъдещата си професия при посещение на ветеринарна клиника заради домашен любимец.

Където късмета на проработи, дойдоха жокерите, като и трите помогнаха много на играча. След като изразходва всички обаче дойде може би най-интересния въпрос в играта му, който беше за трактат на германския астроном Йохан Кеплер, който той подарил на свой приятел за Нова година. Ветеринарят без много да мисли посочи верния отговор, който беше, че трактатът е с тема симетрията на снежинката.

След като спечели 5000 лева, играчът обаче се оказа пред въпрос, който изискваше да знае поне малко за историята на католицизма в България.

Даниел правилно реши да се откаже и да не рискува повече.

Това се оказа правилното решение, защото отговорът, който посочи извън играта, беше грешен.

външна реклама
Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

error: Content is protected !!