fbpx

Добре ли е? Сериозни съмнения се появиха за личността на ергенът Евгени след снощи по БТВ

Блиц Новини

Кадри БТВ: Сериозни съмнения се появиха за личността на ергенът Евгени след снощи по БТВ

Кой е той всъщност и какво търси?

Този въпрос с все по-голяма сила тежи след снощното издание на Ергена.

външна реклама

Дали изобщо харесва някое момиче и има ли някаква логика в избора му?

Голяма изненада поднесе Евгени на зрителите с решението си да изгони най-харесваното от зрителите момиче Меган. Скромното й и плахо поведение стана повод да се раздели с имението. Това й го каза и Евгени „Искаше ми се да си по-смела“.

Не е ясно какво точно търси той в една жена, но се вижда, че по-активните и напористи дами, които правят всичко възможно да му се харесат са предпочитани от него.

Засега две фаворитки се очертават и колкото той обръща внимание на едното или другата, толкова омразата между тях расте и Меган не се вписва по никакъв начин в такава среда.

Зрителите дадоха висока оценка за представянето й в предаването.

Успех, Меган! Представи се достойно, без сълзливи мелодрами, интриги и излишна показност! Не обиди нито една от участничките, никога не се изказа повърхностно за някои или си позволи да критикуваш.

Толкова естествена и чаровна. Жалко, че Евгени има други предпочитания. За мен, беше повече от СМЕЛА, защото въпреки всичко не изневери на себе си и до последно, без да те познавам, съм убедена, че беше себе си! Без фалш, лицемерие и помпозност! На които между другото се нагледахме!

Съжалявам за това момиче.
„Искаше ми се да си по-смела“.
Тоест да му се натискат и завират.
Пфф, само лековати жени харесва.
Евалата на Меган как усмихната и позитивна си тръгна.

Свестните и скромните не се толерират толкова в днешно време. Това предаване е отражение на живота. Колко пъти съм ставала свидетел на това как свестни, умни, интелигентни момичета са сами и е много трудно да попаднат на мъж. В този ред на мисли Меган е поредното доказателство. Но според мен между нея и Евгени нямаше химия, колкото и да е прекрасна. Желая и успех. Да срещне мъжа, който ще я оцени и да бъде щастлива. Заслужава го! ❤️ За мен беше Слънцето в това предаване.

Не мога да повярвам! Защо? Има ли смисъл вече да се гледа това предаване? Това беше най-свястното момиче в предаването…

Борбата за сърцето на Евгени продължава и може би най-напористата ще спечели, това предстои да видим.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!