fbpx

Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки

БГ звезди

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки

Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова беше залята от обожанието на феновете си в социалните мрежи за рождения си ден.

В понеделник ослепителната блондинка навърши 32.

Трифонова обаче буквално избяга и се скри от родната светска общност и предпочете много по-изискан празник в Италия.

Натали е във Вечния град Рим, това се разбра от публикациите ѝ в социалните мрежи. Тя пусна само няколко снимки, за да не се притесняват почитателите ѝ, че е изчезнала напълно. От тях личи, че синоптичката е избрала дискретния шик като тема на специалния си ден.

Римското приключение на Натали Трифонова включва доста екзотичен и артистичен курорт в италианската столица.

Той носи знаковото име “Убежището”. Посетила е обаче и скъпи и изискани хотели и ресторанти.

От оскъдните кадри се вижда, че празненството е било по-скоро само с близки приятели и доста интимно.

Това, което не се вижда на празничните снимки на Натали обаче създава по-голяма интрига.

А именно – липсата на мъжка компания.

Ако такава е имало, тя явно е добре пазена тайна.

Единствената снимка, на която Трифонова не е сама, е с приятелката ѝ мис България от 2016 година Галина Михайлова Магнауров.

Двете явно са си все по-близки, след като и през лятото бяха заедно на почивка в компанията и на други лица от екипа на bTV.

Малката римска ваканция със сигурност се е отразила добре на Натали Трифонова на фона на турбуленциите в телевизията в началото на новия сезон.

Тя се въздържа да коментира трусовете в bTV, което със сигурност е най-добрата позиция след бурния месец зад кадър, през който преминават тя и колегите й.

Каквото и да се говори днес Натали Трифонова е една от най-бляскавите български дами.

 

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!