Днес рожден ден празнува Слави Трифонов

Новини
6
реклама

Кадър ТВ 7/8

Станислав Трифонов е роден на 18 октомври 1966 г. в Плевен. Баща му е от Горна Митрополия, най-малък брат от трима. Майка му, Здравка, е от с. Тодорово. Кръстен е на дядо си Стойо. Слави описва рода си като дълбоко в равнината, дълбоко в селото.

Самият той не харесва детството си, по причина че не харесва себе си. Характеризира този период от живота си като много самотен. Няма много приятели, освен сестра му Петя, която е три години по-голяма от него. Слави споделя, че тя е най-близкият му човек.

Отраства в строго семейство, където майката има основна роля и държи много на образованието. И Слави, и Петя са отличници.

реклама

19 години просъществува „Шоуто на Слави“. В последното предаване по bTV става ясно и че телевизия „Седем-осми“ стартира след 15 септември 2019 г., а девизът е „Силата е в истината!“. Впоследствие става ясно, че новият проект ще е национална кабелна телевизия, която стилизирано ще се изписва „7/8 ТВ“ и ще стартира на 4 ноември в 19:00 часа с 5-часова програма.
В последното телевизионно предаване на „Шоуто на Слави“ на 31 юли 2019 г. Трифонов обявява политическия си проект „Няма такава държава“, чиято цел е да превърне предложенията от инициирания от него и сценаристите му референдум през 2016 г. Учредяването на политическа партия „Няма такава държава“ е на 5 октомври същата година. Съдът отхвърля това име и по-късно Слави кандидатства и регистрира „Има такъв народ“.

реклама
loading...

Слави Трифонов е ЧОВЕК!!!!!!!!! Желая му крепко здраве,,до ДЪЛБОКИ СТАРИНИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!! Каквото и да напиша за него,ще е малко….Само селяндурите го критикуват,защото те не осъзнават,че са такива!Добре,че направи телевизия,та вечер се чувствам спокойна и щастлива в тези смутни времена…ХУБАВ ПРАЗНИК И НА МНОГАЯ ЛЕТА!!!

Честит рожден ден Господин Трифонов . Весело посрещане на празника Ви , заедно с Вашите прекрасни колеги и приятели ! Бъдете здрав . с-во Катерина и Цветан – Методиеви .18. 10. 2020год.

Честит Рожден Ден, Слави! Много щастие и здраве.
За мен той е не само най – голямата звезда у нас, най – добрият шоумен, певец, политик, но и преди всичко най – големият ЧОВЕК в България. Бъди все така неповторим и ненадминат. Обичам те.

Честит Рожден Ден, Слави! Много щастие и здраве.
За мен той е не само най – голямата звезда у нас, най – добрият шоумен, певец, политик, но и преди всичко най – големият ЧОВЕК в България. Бъди все така неповторим и ненадминат. Обичам те..

Честит Рожден Ден, Слави! Много здраве и сбъднати мечти. Ти си най – големият, най – добрият, най – успешният и легендарен изпълнител, шоумен, политик и не на последно място ЧОВЕК.. Каквото и да се каже за теб, все ще е малко. Ти си легенда, класика, еталон.. Шедьовър за нацията. Заради толкова истински и естествени хора като теб аз съм горда, че съм българка. Бъди все така неповторим във всяко отношение. Завинаги Номер 1. Обичам Те! <3

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Съобщиха Седем признака, че сме изкарали Ковид 19 и не сме разбрали

реклама Снимка pixabay Повечето хора преминали през COVID-19 нямат симптоми или те са леки до умерени и се възстановяват без специално лечение. Доста от тях се припокриват с тези при грип или обикновени респираторни заболявания. Дори да сте имали някои от долуспоменатите, това не означава че непременно вирусът е преминал …

Новини
Синдикатите: Минималното дневно обезщетение за безработица да стане поне 17 лв

реклама Снимка вихрогон.бг И двата синдиката КТ „Подкрепа“ и КНСБ са на мнение, че предвиденото увеличение на обезщетението за безработица от 12 лв не е достатъчно. Според тях трябва да е поне 60 на сто от минималната заплата или 17 лв. От КНСП са и против замразяването на на паричното …

Новини
AccuWeather прогнозира бурни ветрове и наводнения в Европа през предстоящата зима

реклама Снимка pixabay Метеоролозите на „AccuWeather“ обявиха своята прогноза за зимата, която наближава все повече. Техните очаквания са за снежен декември и по сухи януари и февруари. Бури, придружени със силни ветрове се очакват през януари и до средата на февруари.   Основният път на лошото време в цяла Европа …