Днес рожден ден има журналистката Миролюба Бенатова

Новини
24
реклама

Родена е на 2 август 1975 г. в град София. Завършва средното си образование в 35 СОУ „Добри Войников“. Завършва със степен бакалавър по „Социална педагогика“ в СУ „Св. Климент Охридски“.

Започва работа като журналист на 18-годишна възраст. Първите 7 години работи за вестник „168 часа“. От 2000 година е репортер на bTV, в предаването bTV новините. Има над 50 филма и разследвания, излъчени в „БТВ Репортерите“ и „Код: Криминално“ по bTV Action (преди PRO BG). През 2010 – е избрана за Репортер на десетилетието на bTV. През 2013 г. води предаването за разследваща журналистика „Хрътките“ за кратко. Предаването е спряно предсрочно, заедно с цялата публицистика в bTV, по време на протестите заради назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Малко след това Бенатова напуска bTV и стартира рубрика „Миролюба Бенатова представя“ в предаването „Дикоff“, с продуценти Телеман и Нова ТВ. Работи с Диков до 2015 г., след което се разделя с Телеман и продължава с рубриката си в Новините на Nova TV. Има разследвания за българите в трафика на кокаин (2012), за източване на холандската социална система от български роми (2013)[5], за организирана просия в Швеция (2014), успелите българи в Америка (2015) – поредица с 14 истории за непознати, но много успели българи отвъд Океана.

NOVA прекратява договора ѝ на 7 юни 2019 г.. Според профила ѝ във Фейсбук, цитиран от много български медии, телевизионната журналистка се е преквалифицирала след това на таксиметров шофьор в голяма софийска компания.

Публикува интервюта, анализи, репортажи и разследвания в списанията „L’Europeo“, „Amica“, „Playboy“, „Жената днес“, „Мениджър“.

реклама
loading...

ЩЕ МРАТ ЯКО ТИЯ ОТ ГЕРБ ! НА ПРИЯТЕЛИТЕ И ВРАГОВЕТЕ ВИНАГИ СЕ УСМИВАЙ ! БЪДИ ЛЪЧЕЗАРНА ! ВИКТОРИЯ !

Ч.РД.Да е жива и здрава. Много са малко журналистите като нея.Да е жива и здрава.

Бъди здрава, щастлива, все така борбена и целеустремена, упорита и вдъхновяваща!

Ч Р Д!Пожелавам ви много здраве и сбъднати всяка твоя мечта Винаги бъди себе си!

Ч Р Д!Пожелавам ви много здраве и сбъднати всяка твоя мечта Винаги бъди себе си!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЪВИЦЕ!БЪДИ МИ ЖИВА И ЗДРАВА ,ЩОТО МАЛКО ОСТАНАХА СВЕСТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ И……ЧОВЕЦИ!!!

Да е живо и здраво момичето късмет и успехи в журналистическото поприще.Дядо Данчо от Варна

Честит рожден ден ,бъдете жива ,здрава и все така борбена, Вие сте едната от най добрите журналисти.Весел празник скъпа!

Страшна журналистка, интелигентна, красива, друг като нея няма, да е жива и здрава

Поговорка: мъж който не е бил войник още не е мъж,жена която не е раждала не е истинска жена.край на поговорката Кога госпожице БЕНАТОВА !

Поговорка: мъж който не е бил войник още не е мъж,жена която не е раждала не е истинска жена.край на поговорката Кога госпожице БЕНАТОВА !

Mного рядко са истинките журналисти,Вие сте истинска,борбена,защитник на истината,неоцветена.Ч.Р.Д,дерзайте!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ВСЕ ТАКА НАПРЕД ! МАЛКО СА ЖУРНАЛИСТИТЕ КАТО ВАС !

ЩЕ МРАТ ЯКО ТИЯ ОТ ГЕРБ ! НА ПРИЯТЕЛИТЕ И ВРАГОВЕТЕ ВИНАГИ СЕ УСМИВАЙ ! БЪДИ ЛЪЧЕЗАРНА ! ВИКТОРИЯ !ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВАТЕ ? ТОВА Е ЦЕНЗУРА ! НА КОГО СЛУЖИТЕ ?

Честит рожден ден ,бъдете жива ,здрава и все така борбена, Вие сте едната от най добрите журналисти.Весел празник скъпа!

24 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
МВР за детето в Якоруда: Намерихме го в гората на 13 км от дома му, родителите не дават никаква информация

реклама Изчезналият 2-годишен Мехмед от Якоруда е намерен сам в гората, близо до съседното село. Това е на 13 км от дома му. Тепърва всички детайли по случая ще се изясняват. Това съобщиха местните органи на реда, пише eurocom.bg.   „Здравословното му състояние по първоначални данни е добро. Живо и …

Новини
LifeOnline: Софи Маринова пак ще пее в „Капките“

реклама Снимка ФБ Макар и до старта на „Като две капки вода 9“ да има поне половин година, вече текат преговори с участниците. В ход е и цялостен план за шоуто, което забавлява младо и старо пред екрана по три месеца през пролетта. Първият сигурен участник е Софи Маринова, научи …

Новини
Бойко Борисов: Засега да, правителството остава в този формат

реклама Кадър видео ФБ Засега да, правителството остава в този формат. Вижте, всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог, когато има нормално мислещи политици, които вземат предвид мнението на другите. Това коментира пред журналисти премиерът Бойко Бойков, който инспектира строежа на магистрала „Хемус“, пише …