Днес рожден ден има съпругата на президента Десислава Радева

Новини
41

Десислава Кирилова Радева е родена в Бургас на 9 юли 1969 г. Учи в Английска гимназия „Гео Милев“ гр. Бургас, а след това и в Университета за национално и световно стопанство, специалност Финанси и кредит. Владее английски и руски език.

В студентските си години работи като сътрудник на министъра на земеделието Румен Христов.

Продължава своята кариера като офис мениджър в телевизионните продукции Каналето и Хъшове, впоследствие отговаря за връзките с обществеността в Българска музикална компания.

По-късно става асистент на генералния мениджър на Хайнекен България.

Работила е като маркетингов експерт в строителни хипермаркети „Мастерхаус“, Бургас, като PR и комуникационен мениджър в екипа на Top Communication GmbH  (компанията, организираща ежегодния световен форум за комуникация в Давос, Швейцария – Communication on Top) и като маркетинг мениджър във Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Била е и част от екипа на Менпауър Груп.

От 2011 година работи в командването на българските Военновъздушни сили на България. През 2014 година отговаря за външната и вътрешната комуникацията на институцията. През същата година Десислава Радева инициира и популяризира авиошоу на българските Военновъздушни сили на България, състояло се на летище Враждебна, София и събрало над 100 000 присъстващи. Автор и сценарист на множество късометражни филми за ВВС.

През 2016 година взема активно участие в кандидат-президентската кампания на своя съпруг Румен Радев.

През 2017 година учредява сдружение с нестопанска цел „Живата вода на България“[2], извършващо дейност в обществена полза.
Семейство
Десислава Радева е съпруга на Румен Радев. Има предишен брак с депутата от БСП Георги Свиленски, от когото има един син – Страхил Свиленски.

loading...

ЧРД Здраве и късмет ти пожелавам госпожа Радева Пожелавам ти много щастливи мигове с любимите ти хора Весел празник и на здраве

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВЕ СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И УСПЕХ В ЖИВОТА.

Честит Рожден Ден госпожо Радева! Бъди жива и здрава и много щастлива, напук на враговете ви! Все така успяваща в живота!

Честит рожден ден Деси Радева. Много здраве и щастие. Голям Човек имаш до себе си. Да е жив и здрав и да не се придава

Честит рождён Ден
Г-о Радева,Здраве,щастие,кьсмет много,много успехи в семейния и профессионален план Ви желая!

Г-жа Радева,аз ще бъда кратка-желая на Вас и вашето семейство Божия Закрила и Божия Благословия!!!

Честит Рожден Ден госпожо Радева! Да сте жива и здрава и все така преуспяваща, напук на враговете ви! Все така да ги побеждавате, както и досега!

Честит рожден ден Г-жо Радева.Каквото и да пишат за вас като дама и за Вас като семейство няма значение хора много с различни възгледи.За мен Вие сте страхотна дама изглеждате фантастично за годините Ви.Като двойка с Г- нПрезидента сте мечта в много очи.Весел празникбъдете здрава

Абсолютно излишен коментар, посочващ язвителната душа на един злобар.

Честит рожден ден , г- жо Радева ! Желая Ви здраве ! Бъдете щастлива, вие и любимите хора до Вас !Бъдете заобиколени от приятели ! До Вас да идва добронамереността на честните хора , заради които останете целеустремена , дейна , осъществяваща мечти ,стремежи , начинания , които да Ви носят удовлетворение .Все така – слънчева и прекрасна !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая Ви много здраве, щастие, късмет и много любов.

Бъдете здрава ,все така силна и чаровна!Нека нищо не помрачава усмивката Ви! Успех във всичко,г-жо Радева!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГОСПОЖА РАДЕВА !
БЪДЕТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, БЪДЕТЕ ОЩЕ
ПО-СИЛНА ДО РАМОТО НА ГЕНЕРАЛА !

Хората са гласували за Радев, а не за жената в леглото му. Брайън от нагли женски, които въртят народа на шии от леглото си.

Е, пък чак цял народ!Понеже ние сме народа ,не мислите ли ,че нас принизявате!

По-скромно би било по-добре! Като Зорка Антония…

Всеки има право на мнение,а употребата на обидни думи е признак на долно потекло.

Никога не съм харесвала г-жа Радева,нито президента!Той така или иначе освен да се появява на определени места и да налага „Вето“ ,с друго не виждам да е полезен,много заблуден български народ ,който вместо да запази мирът във време на пандемия,след която ще има много финансова стагнация се подвежда по огладнелите комунисти ,искащи сваляне на правителството.Ами,свалете го ,харчете милиони за нови избори и какво очаквате,че Курнела или Манолова ще ви направят по-богати???Този народ си заслужава съдбата…злоба,простотия и никаква дисциплина и култура!Президент-лицемер,облагодетелстван от позицията си,конфликтен и..всичко друго,но не и обединител!!!

ТИ НЕ СИ ПРОЛЕТНА УСМИВКА ! ТИ СИ ЗИМНАТА МУТРЕСА НА ГЕРБ !

Честит РОЖДЕН на една дейна бьлгарска жена! Да е жива и ЗДРАВА, и опора на сьщо достоен бьлгарски мьж и Президент на БГ!

Хората са гласували за Радев, а не за жената в леглото му. Брайън от нагли женски, които въртят народа на шии от леглото си.

Всеки има право на мнение,а употребата на обидни думи е признак на долно потекло.

Бъдете здрава ,все така силна и чаровна!Нека нищо не помрачава усмивката Ви! Успех във всичко,г-жо Радева!

Пролетен киселец.
Госпожо, смирете злобата си.
Не е подходяща за този пост.

до ,,пролетна усмивка“ : Значи президента е този на когото дължим това че сме тъпи , злобни , с ниска култура и дисциплина според тебе ? А ти знаеш ли какво прави вентилатора ? Иди да направиш същото на онзи – за който нямаш нито лоши думи , нито упреци ! Явно и ти си от МИСИРЛАНДИЯ

Честит рожден ден и бъдете винаги все така лъчезарна и позитивна и винаги пазете гърба на нашия президент..!

Честит рожден ден! Здраве , семейно щастие и дълги години първа дама на България! Това е първата президентска двойка която харесвам! Успех!

Честит рожден Ден госпожо бъдете жива и здрава желая ви щастие успех весело изкарване на празника ви

Честит рожден ден! Здраве , семейно щастие и дълги години първа дама на България! Това е първата президентска двойка която харесвам! Успех!

Честит Рожден Ден Г-жо РАДЕВА да сте Жива и Здрава и Щастлива. И дълги години да сте първата дама на нашата СТРАНА!

41 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Увеличават се с 10% цените за личните лекари, специалистите и зъболекарите

Снимка pixabay С подписания в петък анекс към Националния рамков договор 2020-2022 г. се увеличават средствата за здравеопазване. Това съобщи на брифинг здравният министър проф. д-р Костадин Ангелов, съобщи Инвестор. Анексът предвижда увеличение средно с 10% на цените на всички клинични пътеки, както и допълнителни 20 лв. към всяка пътека …

Новини
Гръцки и турски военни кораби са участвали в сблъсък в Средиземно море

Изображение Гугъл Мапс Гръцки и турски военни кораби са участвали в сблъсък в Средиземно море Гръцки и турски военни кораби са участвали в малък сблъсък в сряда в източната част на Средиземно море, съобщи източник от министерството на отбраната на Гърция, описвайки случая като „инцидент“, предаде Ройтерс. Турският сеизмографски кораб …

Новини
Татяна Дончева: Борисов иска да разджурка ситуацията, за да се спаси

Неистови усилия да разджурка още повече вече разджурканата ситуация, с идеята, че това може би ще го спаси от страна на премиера. Идеята за свикване на Велико народно събрание не е лоша. Това заяви пред БНР лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева. „За да се свика ВНС обаче е необходимо …