fbpx

DJ Дамян: Водил съм сватба онлайн

Блиц Новини

Кадри ютуб и снимки социална мрежа

Много хора знаят кой е DJ Дамян, особено привържениците на поп фолка, но малко от тях знаят, че една случайност го превръща в най-популярния шоумен у нас.Пред Тото разказа за началото на кариерата си и всички случайности, които са го съпътствали в живота му.

Спомня си, че след като се уволнил от казармата, негов приятел имал заведение. Често ходел при него. Една вечер диджеят просто не отишъл на работа. Дамян Савов бил там.

Аз съм меломан от малък, имах в колата 30-40 касети с музика и му предложих да помогна. Той нямаше много избор в онзи момент. Качих се и започнах да пускам музика. На тях им хареса начинът, по който водя, и парчетата, които бях подбрал, и така си намерих първата работа след казармата. Човек, като се уволни и се хваща да работи, първото, което му изпадне, при мен се получи на майтап и пълен късмет, че това ми се удаваше.

Вече 30 години успява да забавлява хората с музиката и ораторството си, но те не са били никак леки, както може би изглежда отстрани. Дамян откровено си разказа за годините, в които попада в капана на алкохола и наркотиците, които едва ли не са го приключили,но успява от раз да напъне волята си и да се откопчи от всичко това.

Времето прекарано в изолация по време на пандемията открива нови възможности. Съвсем на шега започва да прави он лайн дискотеки и привлича множество последователи.

Аз и моят екип сме първите хора, които са правили онлайн сватба. Обаждат ни се едни хора от Америка и казват: „Пандемия е, а искаме да направим сватба“ и се започва. Подготвяме се както си му е реда с хората, традициите, кумеца и кумата. Те ни гледат в къщата в Америка, ние ги гледаме тук. От 6 сутринта може би 4 часа продължи тази сватба. Някои казват, че да вършат това е под достойнството им. Няма достойнство, имаше оцеляване. Аз трябваше да се грижа за десетина човека да оцеляват през този период.

Последната новост около Дамян е, че предстои да излезе филм с негово участие. Филмът е със заглавие „Махленска свада“. Дамян има опит в киното, защото преди години участва в хитовия сериал „Хотел България“.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!