fbpx

Диона се разкая: Това е голяма грешка и се срамувам

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Скандално нашумялата напоследък поп фолк изпълнителка Диона, опита да представи себе си в друга светлина пред Мариан Станков-  Мон дьо. След като прекара в ареста затова, че бе хваната със забранени субстанции, певицата опита да се опълчи на всички, които я нападаха с арогантно поведение, но явно си е взела бележка, че така няма да успее.

Затова и дойде нейната кротка изповед, с която да покаже, че това не е тя.

Аз се прибирах от тежък снимачен ден, много изморена и бързах да се прибера. Това бе една рутинна проверка, на която дрегера даде отрицателен резултат за алкохол, но не и за опиати. Дадох кръвна проба и ме задържаха в ареста, бях там дълго време. От това се провокира и гнева ми. Съблякоха ме гола да ме претърсят, беше много унизително.

Отчитам, че това беше грешка и се срамувам, но и аз съм човек и сбърках.

Диона сподели, че е отговорен човек и никога не е посягала, когато има сериозен ангажимент, на сцена или когато шофира. За това какъв пример дава, особено на деца, които са й фенове отговори:

Трябва да сме по-отговорни. Децата не трябва да се вдъхновяват от нас певиците. Аз съм много провокативна, имам голяма уста. След случката имах нужда да се покрия за известно време, но видях че ме нападат и отговорих. Обидена съм от шегата, която се завъртя в интернет пространството. Бих искала да се извиня, осъзнавам отговорността. Идеята ми беше да се защитя, не да бъда арогантна, чувствах се нападната и унизена. Чувствителна съм особено след загубата на детето ми.

За пристрастеността си обясни, че не е зависима, по-скоро рядко го прави и то само на купони.

Заслужавам си наказанието, но не съм престъпник. Най-ме заболя, че близките ми трябваше по този начин да разберат. Те бяха в неведение. Искам прошка от мама, от Господ и от всички, които мислят, че съм ги застрашила по някакъв начин. Много отговорен човек съм, сама се боря и опитвам да се поправя.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!