fbpx

Дидо се оплака от случващото се във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

След оспорвана и равностойна битка снощи от „Фермата“ отпадна Дидо, който бе победител в четвърти сезон на предаването.

Той разказа за изключително трудните условия в стопанството, студ и недоспиване, придружени с много работа, но въпреки това за него всички, които са вътре са бойци.

 

На въпрос на водещата „Защо трябва да гласуваме отговори:

Защото всичко зависи от нас и ако бездействаме и после си казваме, че нещата са такива, защото зависят от някой друг не е истината. Ние трябва да го направим такова, каквото го искаме. Политическа платформа никога не съм чел, но посланията достигат до мен през социалните мрежи.

Виждам, че хора, които се интересуват от проблемите, имат аналитично мислене, разговарят и се срещат с гласоподаватели, заслужават по-голямо доверие и да влязат в парламента.

За войната в Украйна сподели, че не се притеснява, защото това е нещо, което не зависи от нас, но за голямо съжаление, решенията, които се взимат за нашата държава в тази посока не са български, а спуснати.

 

Надявам се новият парламент да е по полезен от предишния. Мисля, че хората, които избираме трябва да бъдат по-възпитани и да дават добър пример. Ако се съсредоточат върху решаването на проблемите, а не на очернянето, по-бързо ще се развива държавата.

И накрая заключи, че мечтае нещата да станат по-хармонични и да възпитаваме по-можещи и по-знаещи от нас деца.


Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

error: Content is protected !!