fbpx

Дидо се оплака от случващото се във Фермата

БТВ

Кадри БТВ

След оспорвана и равностойна битка снощи от „Фермата“ отпадна Дидо, който бе победител в четвърти сезон на предаването.

Той разказа за изключително трудните условия в стопанството, студ и недоспиване, придружени с много работа, но въпреки това за него всички, които са вътре са бойци.

външна реклама

 

На въпрос на водещата „Защо трябва да гласуваме отговори:

Защото всичко зависи от нас и ако бездействаме и после си казваме, че нещата са такива, защото зависят от някой друг не е истината. Ние трябва да го направим такова, каквото го искаме. Политическа платформа никога не съм чел, но посланията достигат до мен през социалните мрежи.

Виждам, че хора, които се интересуват от проблемите, имат аналитично мислене, разговарят и се срещат с гласоподаватели, заслужават по-голямо доверие и да влязат в парламента.

За войната в Украйна сподели, че не се притеснява, защото това е нещо, което не зависи от нас, но за голямо съжаление, решенията, които се взимат за нашата държава в тази посока не са български, а спуснати.

 

Надявам се новият парламент да е по полезен от предишния. Мисля, че хората, които избираме трябва да бъдат по-възпитани и да дават добър пример. Ако се съсредоточат върху решаването на проблемите, а не на очернянето, по-бързо ще се развива държавата.

И накрая заключи, че мечтае нещата да станат по-хармонични и да възпитаваме по-можещи и по-знаещи от нас деца.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!