fbpx

Детето на Димо от P.I.F.: Пожелавам си, ако може някак си тати да се върне

Блиц Новини

Кадри БТВ

Изнизаха се три години от кончината на любим за много хора музикант и вокалист на група P.I.F. Димо Стоянов. Неговото семейство все още опитва да превъзмогне загубата и децата му таят надежда, че той ще се върне.

Аз си пожелавам да сме живи и здрави и ако може някак си тати да се върне. Това е най-голямото желание на голямата дъщеря на Димо, който си отиде на 21 декември преди три години. Имам много любими спомени с тати. Един ден през лятото ме заведе да скачаме на батут и беше много забавно. Мама много често ни пуска неговите песни, слушаме ги всяка вечер.

Вселената много често ни дава знаци и е хубаво ако успяваме да ги видим, защото те невинаги са за добро, каза Люба съпругата на Димо. Разбрах колко е трудна една промяна и че единствения начин да сме добре е да се върви напред. Много е трудно, но въпреки това успяваме да намерим весели моменти, да пътуваме, да се смеем, да правим смешки.

Димо живее в децата си. Ая визуално прилича на него, а малката има тънко чувство за хумор, което му бе присъщо.

Слушаме неговата музика много и в колата, но предпочитаме по-веселите парчета, сподели още Люба. Ние бяхме непрекъснато заедно преди да си отиде. В моментите сега най-силно усещаш липсата, след като знаеш какво е да имаш човек до себе си.

Повече от година и половина бях в безтегловност. Това е един период, който така или иначе трябва да мине, най-малкото за да може човек да опита да се вземе в ръце. Беше ми изключително трудно да взимам каквито и да е решения, но това, което много ми помогна е, че имах адски много ангажименти свързани с децата, с работа, с домашни неща. Многото работа наистина ме спаси в тоя момент.

Сега след изминалото време Люба е обърнала поглед напред.

Студиото стои така, както Димо го остави. Аз все още нямам психическата сила да вляза, да разчистя и подредя, защото това е една голяма част от неговия вътрешен свят. Опитах се да довърша започнатите му проекти и с помощта на групата успяваме.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!