fbpx

Деси Стоянова се заяде с актьорите: Какво пък ви е толкова специално?

Блиц Новини

кадри bTV

Водещата на „Преди обед“ Деси Стоянова винаги е била известна като гласа на здравия разум не само в това предаване, а може би и в цялата bTV. Напоследък тя изобщо не дава шанс за говорене на безсмислици, както на колегата си Петър Дочев, така и на гостите в студиото.

Даси започна новата седмица в компанията на трима актьори. Единият, разбира се, е Дочев, а другите са седмичните коментатори Вили Марковска и Веселин Анчев. Марковска на практика вече не играе и не се снима, а се е отдала на йога и психология. Анчев обаче си е активен в професията. Той обаче се шегува, че всъщност е хладилен техник.

Двамата с Дочев се оплакаха пред Стоянова и зрителите, напоследък българските филми и  сериали се пълнят с инфлуенсъри, риалити герои и други личности, познати от интернет и телевизията, които няма нищо общо с актьорското майсторство.

„Какво пък ви е толкова трудно на вашата работа? Излизаш там… Какво пък толкова специално правите, че се дразните, когато другите се опитват да го правят?!“, това каза Деси Стоянова на събеседниците си. Думите ѝ бяха очевидно иронични и казани само на шега. Самата водеща също се е появявала в малка роля в сериал на bTV в ролята на прокурор.

Това обаче даде повод на Петър Дочев съвсем сериозно да обясни същността на проблема.

Петър Дочев се дразни, че хора в влизат в киното и сериалите само заради шума около тях

„Аз нямам нищо против някой инфлуенсър или друг човек без опит да застане пред камерата. Фрустрацията идва, когато този човек след това се представя за актьор и то много страстно. В първата си роля такъв човек казва един текст и това е. Във втората си роля той прави същото, защото не може да надскочи нивото си и виждаме как спада балона около него. И по-скоро шума надделява над таланта“, обясни актьорската гледна точка водещият на „Преди обед“.

„Актьорската работа изисква изключителна дисциплина“, добави Вили Марковска и подчерта, че понякога актьорите не спят, защото не могат да си измислят ролята, а понякога им се налага да четат тонове книги, за да постигнат достоверност.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!