fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Кое е красиво и кое – грозно, кое е стилно и кое не, е все повече въпрос на личен избор.

Все пак в областта на модата и външния вид има табута, които е рисковано да се рушат.

Ако попитате някой кое може да се приеме за престъпление срещу добрия вкус в обличането, почти всеки ще отговори първо, че това е носенето на сандали с чорапи.

Според bTV обаче този моден грях, познат най-вече от възрастните германски туристи по морето, вече не е чак толкова скандален. Дизайнерът на „Преди обед“ Антония Йорданова заяви това, като специално подчерта, че не става въпрос за нова тенденция, а по-скоро за възможна импровизация, която да те направи по-необичаен.

Естествено, когато става въпрос за неособено чисти чорапи и скапани от носене сандали, резултатът няма как да е естетически издържан. При дамите обаче е възможно такава комбинация да проработи, заяви Йорданова. Тя използва Деси Стоянова като модел, за да демонстрира как става това.

Водещата, която си остава един от най-способните и стойностни журналисти на bTV, прие това предизвикателство като железен професионалист. Въпреки че самата тя не беше особено убедена в добрия резултат, тя пробва няколко варианта на комбинацията сандал с чорап без да роптае и за миг.

През това време екранният ѝ партньор Петър Дочев нямаше какво да прави, освен да се радва, че не е на мястото на Деси и да се закача със зрителите зад гърба на водещата. В един момент дизайнерката на шоуто чак му се скара да се държи по-сериозно.

Всичко това се случи пред очите на зрителите в много важен момент за Деси Стоянова. В същия ден нейните близнаци празнуват рождения си ден. Той ще е първия без баща им Велислав Русев, който почина в края на миналата година.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!