fbpx

Деси Стоянова изригна срещу младия колега Дочев

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Деси Стоянова реагира леко нервно на поредната странност, която разкри в ефира на bTV колегата ѝ Петър Дочев. Той обяви, че е голям маниак на тема писане на писма на хартия и изпращане на картички.

„Даже имам печат с восък!, заяви гордо актьорът.

Деси Стоянова не издържа и възкликна: „Ти си много ретро!“

Водещата явно не може да свикне със странните интереси на Дочев, който се очертава като пълната противоположност на стария ѝ екранен партньор Сашо Кадиев. Тя напомни, че до момента в ефир е разбрала за това, че Петър пуши лула, снима със стар фотоапарат „Зенит“. За разлика от Кадиев, който беше вманиачен в новите технологии, явно новата ефирна половинка на Деси е загледан по-скоро в миналото.

Шеф Таралежков, който е седмичен коментатор в „Преди обед“ пък сподели друг интересен аспект на хартиените писма и картички.

„Много ме дразни, че в UK отбиват номера с картичка. Може да имаш рожден ден и да получиш само една картичка“, обясни кулинарният майстор. Той се появи на екран с доста впечатляващ пуловер, който сам по себе си допринесе за странната атмосфера в студиото.

Другият седмичен коментатор, актрисата Ели Скорчева пък изпадна в страстна критика на цялото човечество.

„Човекът е бацил, животните убиват, за да се наядат, а човекът разхищава тотално. Време е да разберем, че не сме венеца на природата. Няма венец на природата!“, това заяви актрисата, която през цялата седмица демонстрира идеите си, някои от които са леко противоречиви.

Зрителите обаче посрещнаха с голямо одобрение нейното изказване, че в училище трябва да има отделен час по обща култура. „Трябва да станем като в Япония. Там децата се учат на общуване, на грижа за животните, на емпатия, преди да започнат да изучават другите предмети“, зави Ели Скорчева в едно от изданията на „Преди обед“.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!