fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Звездата от „Масътршеф“ Александър Таралежков сподели със зрителите на „Преди обед“ по bTV крайно неприятните си впечатления от мръсния въздух в София. Майсторът готвач коментира, че той вече се усеща и като вкус в устата.

„Мирише. Мирише много силно и като кацнеш отнякъде в София е доста неприятно“, коментира шеф Таралежков, който живее в Кент, Англия, в близост до морето. Темата за замърсения въздух в столицата, който вече е опасен за здравето, беше подхваната от Деси Стоянова.

Водещата показа и актуална карта на критичните райони, в някои от които концентрацията на фини прахови частици е двойно над нормата. Шеф Таралежков пък се опитал сам да се убеди, че миризмата на изгорени въглища носи усещане за Коледа, но така и не успял.

Петър Дочев, който се появи с фамозен мустак в студиото заради роля, пък заговори за друг голям замърсител на въздуха в София – колите. Той първо се възмути, че се е наложило да даде път на кола на пешеходна пътека. После той и Деси отчетоха, че колите в столицата вече се толкова много, че са станали нещо като стока от „малката потребителска кошница“.

Таралежков разказа колко подло ограничават колите в Англия

Шеф Таралежков сподели, че във Великобритания има много хитра практика по райони за намаляване на автомобилите. „Така затварят улиците или ги ограничават само за градския транспорт, че става по-неудобно да се движиш с кола из района. И така използваш транспорта. Улиците вече изглеждат пусти и тихи. Като живях в Лондон имах пищене в ушите заради целия шум. Като се преместих на морето усетих облекчение и шума изчезна“, разказа шеф Таралежков.

Той не пропусна да уточни, че служителите, които ограничават движението, са най-мразените в Англия и той лично е станал свидетел на отношението към такъв човек.

„Купете си пречиствател за въздух!“, това посъветва зрителите актрисата Ели Скорчева. Тя каза, че има смисъл от това. „Даже прах по-рядко чистя, въпреки че живея в центъра на София“, коментира ефекта на уреда тя.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!