fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Деси и Сашо Кадиев се изпокараха в ефир, Дони скочи в негова защита

Голям спор се разрази в студиото на “Преди обед” по тема, която разделя родителите у нас на две групи. Водещият Александър Кадиев и певецът Дони – седмичен коментатор в предаването, остро се противопоставиха на идеята, че децата трябва да се ограничават в ползването на таблети и други електронни устройства.

Деси Стоянова и спортната новинарка Цвета Евтимов, която е майка на 4 деца, застанаха на другата позиция – колкото по-късно и по-малко, толкова по-добре.

“Това са глупости!”, заяви директно Кадиев, ядосан на твърденията, че устройствата и интернет са вредни за децата.

Сашо заяви, че игрите на открито, които се сочат като много по-полезни от компютрите, всъщност са по-опасни.

“Едно дете може да се спъне, да падне, да се удави”, скара се актьорът. Той заяви, че е назадничаво едно дете в първи клас да няма собствен таблет.

Колежката му Деси Стоянова се опита да му се противопостави с довода, че всички изследвания показват, че влиянието на “екраните” върху децата е негативно.

“Кой ти го каза това? Първото дигитално поколение още не е минало”, сопна се Кадиев.

Дони също се включи на негова страна и заяви, че детето им с Нети не е било ограничавано.

“Интернет е най-богатага библиотека. Нашето дете научи чудесно английски освен това”, коментира той.

Двете журналистки майки обаче не се оставиха и защитиха обратната теза. Цвета Евтимов разказа, че нейния син е убеден, че Майкъл Джексън е жив, защото е видял това в ТикТок.

Тя разказа също, че момчето се научило да вари яйца от същата мрежа.

Проблемът е, че спазвал всичко дословно и затова като пише “четири чаши вода”, той взема 4 чаши и пълни всяка една от тях.

“За 20 часа в ТикТок ще видиш много повече неща, отколкото трябва”, добави Деси Стояновя.

Тук Кадиев отново се намеси, за да каже, че им разлика между интернет и социални мрежи. “Дъщеря ми не е в социалните мрежи и скоро няма да бъде.

Говорихме по въпроса, обясних ѝ и явно ме разбра, защото не ме е питала повече”, заяви гордо актьорът. “Или не е питала, защото тайно сама се е включила”, коментира провокативно Дони.

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

Блиц Новини
КНСБ: 1454 лв е минималната сума за заплата на човек

Кадър Нова ТВ Според хората минимум 2000 лв трябва да е заплатата на човек, за да може да посрещна нормално нуждите си. Най-малко 1080 лева да бъде минималната работна заплата от догодина. Размерът се очаква да е такъв, за да се достигне минималното възнаграждение, което трябва да е 50% от …

error: Content is protected !!