fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Деси и Сашо Кадиев се изпокараха в ефир, Дони скочи в негова защита

Голям спор се разрази в студиото на “Преди обед” по тема, която разделя родителите у нас на две групи. Водещият Александър Кадиев и певецът Дони – седмичен коментатор в предаването, остро се противопоставиха на идеята, че децата трябва да се ограничават в ползването на таблети и други електронни устройства.

Деси Стоянова и спортната новинарка Цвета Евтимов, която е майка на 4 деца, застанаха на другата позиция – колкото по-късно и по-малко, толкова по-добре.

външна реклама

“Това са глупости!”, заяви директно Кадиев, ядосан на твърденията, че устройствата и интернет са вредни за децата.

Сашо заяви, че игрите на открито, които се сочат като много по-полезни от компютрите, всъщност са по-опасни.

“Едно дете може да се спъне, да падне, да се удави”, скара се актьорът. Той заяви, че е назадничаво едно дете в първи клас да няма собствен таблет.

Колежката му Деси Стоянова се опита да му се противопостави с довода, че всички изследвания показват, че влиянието на “екраните” върху децата е негативно.

“Кой ти го каза това? Първото дигитално поколение още не е минало”, сопна се Кадиев.

Дони също се включи на негова страна и заяви, че детето им с Нети не е било ограничавано.

“Интернет е най-богатага библиотека. Нашето дете научи чудесно английски освен това”, коментира той.

Двете журналистки майки обаче не се оставиха и защитиха обратната теза. Цвета Евтимов разказа, че нейния син е убеден, че Майкъл Джексън е жив, защото е видял това в ТикТок.

Тя разказа също, че момчето се научило да вари яйца от същата мрежа.

Проблемът е, че спазвал всичко дословно и затова като пише “четири чаши вода”, той взема 4 чаши и пълни всяка една от тях.

“За 20 часа в ТикТок ще видиш много повече неща, отколкото трябва”, добави Деси Стояновя.

Тук Кадиев отново се намеси, за да каже, че им разлика между интернет и социални мрежи. “Дъщеря ми не е в социалните мрежи и скоро няма да бъде.

Говорихме по въпроса, обясних ѝ и явно ме разбра, защото не ме е питала повече”, заяви гордо актьорът. “Или не е питала, защото тайно сама се е включила”, коментира провокативно Дони.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!