Деси Цонева заряза бебето и се връща в „На кафе“

Новини
реклама

Снимка Инстаграм

„Обратно на работа“, така Деси Цонева обяви с кадър във Фейсбук завръщането си в „На кафе“.

Цонева роди преди по-малко от година, но вече е готова за пълен работен ден и няма търпение да прави това което най-много обича – да репортерства.Тя показа и кадри от планьорката на Гала и екипа „На кафе“. На голяма маса от рано сутринта мъдрят темите и гостите, правят график и обсъждат задачите на всеки.

Деси Цонева е с голяма усмивка и няма намерение да чака пълните 2 години майчинство, ще си работи от сега. Това не е първото й връщане на екран. 11 дни след като през октомври 2019 година роди Бианка-Димана, Деси направи интервю с бившата адреналинка Камелия Аврамова. Дори и в деня на раждането трябвало Деси Цонева да е на снимки, но бебето се оплита в пъпната връв и се наложило да бъде извадено няколко дни по-рано.

Връщането на Деси Цонева в „На кафе“ не е единствената новост тази есен в тв ефира. На малкия екран ще има и други рокади – Натали Трифонова ще води „КуулТ“, което години наред бе „чедото“ на щерката на Аня Пенчева – Петя Дикова. След като роди тя слезе от екран и си намери нейна заместничка, която също забременя.

Мария Игнатова сменя Венета Райкова в „Папараци“, но и самият формат на шоуто се променя. Ева Веселинова, която обяви, че приключва с „На кафе“ и не знае какво ще прави от септември, попада на върха на злите езици. Осведомени източници твърдят, че именно тя ще е зад един от костюмите в ралитито на Маги Халваджиян „Маскираният певец“.

Освен всичко друго на екран скоро може да видите още Влади Въргала, Иво Танев, Стефания Колева и Параскева Джукелова, които могат временно да станат част от Нова телевизия, но засега всичко е дълбока тайна, писа „България Днес“.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
15
Георги Първанов: Не съм запомнил позитивно изявление на президента Радев. Сега е лесно да критикуваш Борисов

реклама Кадри: Нова телевизия, bTV „Няма как държавата да продължи да бъде в този хаос, в тази война. Ако в парламента тази непримиримост ще се разреши, то между институциите не бива да остава без възможност за диалог, защото катастрофата е предстояща“, каза президентът (2002-2012 година) Георги Първанов по Нова телевизия. …

Новини
Бойко Борисов:  Те сеят омраза, ние – работни места. Искат да ни запомнят с лошо, но ние ще останем с доброто

реклама снимка: Фейсбук/Бойко Борисов Брифингите на Щаба няма да са като преди – само веднъж седмица министър Ангелов ще обобщава заразените и новините за ваксини и лекарства, разкри министър-председателят Бойко Борисов при посещението си в завод инсталации за линейки и „Форд“ в с. Люляково, област Бургас. Зам.-министърът на регионалното развитие …

Новини
Президентът Радев: Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя

реклама кадър bTV Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога“. Това каза президентът Румен Радев по повод снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов, предаде bTV. „Господин Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя. А знаете, че гузната съвест ражда параноята“, уточни държавният глава. Припомняме, че през …