fbpx

Део и Мариана станали здраво и силно семейство с огромни загуби

БГ звезди

кадър Нова телевизия

Телевизионният водещ Деян Славчев –Део и жена му Мариана разказаха по Нова телевизия историята на своята любов, като не спестиха нито един болезнен момент в отношенията си. Той разказа, че се влюбил в нея чисто естетически още като я видял за пръв път в заведение във Варна, след което я поканил да се снима в клип. Тя обаче заяви, че историята според нея е по-различна, но приема и неговата версия за събитията.

Мариана призна, че на практиа не знаела нищо за живота на Део в началото на връзката им, а картинката започнала да ѝ се изяснява чак като заживели заедно. Най-болезнено бил сблъсъка с медиите и всичко, което се изписало по адрес на двамата. „Иначе съм свикнала, защото съм тъмнокожа и съм израснала в такава среда, в която всеки те заглежда”, коментира Мариана.

външна реклама

Тя и Део признаха, че най-голямото чудо за тях са синовете им – Борислав и Теодор. Но Мариана сподели и болката си за това, че са имали и още две загубени преждевревето бебета. Вътрешният глас на младата жена настоявал тя да действа уверено и да не чака и тя направила всичките си изследвания преди раждането на Теодор. При самото му появане на бял свят обаче Мариана чула от акушерката най-страшното – детето нямало пулс. „Всичко сякаш спря в този момент и си казах, че това не може да ми се случи, ще се боря”, разказа тя. „Сега е много усмихнато и здрво дете и всяка негова усмивка е за всяка сълза, когато съм изплакала преди”, допълни майката.

Део също не скри своите болки и призна, че наркотиците са били на път да го съсипят. „Изхарчил съм 160 000 лева за наркотици, точно колкото струва къщата, в която живеем и която ще изплащам още 12 години”, каза водещият, за когото жена му признава, че е страхотен баща на децата им.

Део каза, че според него всеки има право на своя рай и затова не се държи назидателно по темата. За него лично обратът настъпил в ситуация, в която не постъпил добре спрямо половинката си. „Имах голямо падение като джентълмен. Стреснах се и така се промених – от страх. Сякаш най-черното и демонично нещо излезе от мен”, призна водещият. „Най-големият ни успех като родеители ще е да предпазим децата ни да не се докоснат до това, други интереси и страсти да събудим в тях”, призна Део.

външна реклама
БГ звезди
Венета Райкова се закани: Емоциите ми ще избухнат скоро

Кадри: Инстаграм, Венета Райкова Венета Райкова отдавна не е на екран, но все още вълнува много от българите, които са й почитатели. След дългата си кариера в големите родни телевизии, в момента тя не води нито едно предаване. През последните години Райкова все още привлича вниманието на почитателите си, но …

БГ звезди
Любимата на Джино Бианкалана му каза „да“

Снимка: Джино Бианкалана, Инстаграм Риалити героят Джино Бианкалана изпитва истинско щастие в последно време. Той пусна снимка в социалните мрежи, на което се вижда как е коленичил пред любимата си Кристиана Канева с пръстен в ръка. „По дяволите! Тя каза „да“, пише към снимката двукратният победител в „Биг брадър“. Двамата …

БГ звезди
Вдовицата на Илия Павлов в опасна близост с Антонио Бандерас

Снимка: Дарина Павлова, Инстагам Дарина Павлова публикува снимка с популярния холивудски актьор Антонио Бандерас. Вдовицата на бившия бос на „Мултигруп“ Илия Павлов е постнала кадъра, за да честити рождения ден на испанеца, който навърши 62 години. Покойният й съпруг бе роден само четири дни преди Бандерас – на 6 август …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!