fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите, PlanetaOfficial

Денислава разкри, че отпадането ѝ от „Игри на волята“ всъщност я е спасило от ужасна ситуация, която и можело да ѝ скапа реалния живот.

„Трябва да съм благодарна на Мартин, че отпаднах в този момент, защото бях в много токсична връзка“, обясни Дени в подкаста „След игрите“.

Денислава обясни, че ако е била останала за последния съвет, на който продукцията кани най-близките на финалистите, е щяла да получи предложение за брак, от мъжа, от който всъщност е искала да се отърве.

От „Игрите“ вече били поканили въпросния мъж, който бил готов да падне на коляно с пръстен в национален ефир.

„Най-вероятно щях да кажа „Да“, просто за да не го унижа“, коментира Денислава.

От думите ѝ се разбра, че не това е било истинското ѝ желание, но най-вероятно е щяла да се огъне и пред кандидата, и пред продукцията, която със сигурност е искала да включи и приключение за брак към ярките моменти в сезон 5.

Разминаването с тази ситуация е донесло огромно облекчение на дъщерята на Виолета.

Мъжът, с който Денислава се е разделила е попфолк певецът Кристиян Кирилов.

Според нея той просто е искал да ядоса бившата си жена с връзката си с нея.

Тя сподели и доста подробности за това, как той я е саботирал, за да не участва в „Игри на волята“.

Мартин не е простил на Дени, че се обърнала срещу него

Дени отговори и на другите клюки за отношения с хора от предаването.

„Мастагарков е хубав мъж, но не е мой тип“, това каза тя по отношения на предполагаемия флирт с футболиста.

Подчерта също, че нищо не се е случило между нея и Марто Елвиса, когато спаха заедно в една стая.

Той казал, че познава Кристиян и знае, че няма да има ревност за това. Имахме елиминационна битка с комарите“, разказа Денислава, Мартин убил 28 от кръвопийците, като червените петна останали по стените на Резиденцията.

Тя специално говори за отношенията си с Елвиса, който все още ѝ се сърди за това, че го е предала в края на „Игрите“.

„Много хора, които излязат от играта, остават в нея. Има хора и от други сезони, които се мразят още“, обясни дъщерята на Виолета, като подчерта, че тя прави ясна разлика между реалност и риалити.

И да е имала някакви отношения с Иван Рълев, в момента положението с него е „хикс“, това каза Дени за тази любовна спекулация. Тя не влезе в повече подробности, но ясно е зачеркна тази възможност.

„Алелуя, няма човек около мен, правя си детокс на мозъка!“, каза още Денислава. На въпрос какъв мъж би искала да срещне след това, тя отговори, че на първо място трябва да е грижовен към нея.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!