fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите, PlanetaOfficial

Денислава разкри, че отпадането ѝ от „Игри на волята“ всъщност я е спасило от ужасна ситуация, която и можело да ѝ скапа реалния живот.

„Трябва да съм благодарна на Мартин, че отпаднах в този момент, защото бях в много токсична връзка“, обясни Дени в подкаста „След игрите“.

Денислава обясни, че ако е била останала за последния съвет, на който продукцията кани най-близките на финалистите, е щяла да получи предложение за брак, от мъжа, от който всъщност е искала да се отърве.

От „Игрите“ вече били поканили въпросния мъж, който бил готов да падне на коляно с пръстен в национален ефир.

„Най-вероятно щях да кажа „Да“, просто за да не го унижа“, коментира Денислава.

От думите ѝ се разбра, че не това е било истинското ѝ желание, но най-вероятно е щяла да се огъне и пред кандидата, и пред продукцията, която със сигурност е искала да включи и приключение за брак към ярките моменти в сезон 5.

Разминаването с тази ситуация е донесло огромно облекчение на дъщерята на Виолета.

Мъжът, с който Денислава се е разделила е попфолк певецът Кристиян Кирилов.

Според нея той просто е искал да ядоса бившата си жена с връзката си с нея.

Тя сподели и доста подробности за това, как той я е саботирал, за да не участва в „Игри на волята“.

Мартин не е простил на Дени, че се обърнала срещу него

Дени отговори и на другите клюки за отношения с хора от предаването.

„Мастагарков е хубав мъж, но не е мой тип“, това каза тя по отношения на предполагаемия флирт с футболиста.

Подчерта също, че нищо не се е случило между нея и Марто Елвиса, когато спаха заедно в една стая.

Той казал, че познава Кристиян и знае, че няма да има ревност за това. Имахме елиминационна битка с комарите“, разказа Денислава, Мартин убил 28 от кръвопийците, като червените петна останали по стените на Резиденцията.

Тя специално говори за отношенията си с Елвиса, който все още ѝ се сърди за това, че го е предала в края на „Игрите“.

„Много хора, които излязат от играта, остават в нея. Има хора и от други сезони, които се мразят още“, обясни дъщерята на Виолета, като подчерта, че тя прави ясна разлика между реалност и риалити.

И да е имала някакви отношения с Иван Рълев, в момента положението с него е „хикс“, това каза Дени за тази любовна спекулация. Тя не влезе в повече подробности, но ясно е зачеркна тази възможност.

„Алелуя, няма човек около мен, правя си детокс на мозъка!“, каза още Денислава. На въпрос какъв мъж би искала да срещне след това, тя отговори, че на първо място трябва да е грижовен към нея.

Блиц Новини
Щъркел ударен с огромен леден къс бере душа

Кадри БТВ Щъркел е бил жестоко ранен снощи при невижданата градушка в Ботевград. Ураганен вятър и порой в Новозагорско нанесоха сериозни материални щети – счупени прозорци на сгради и автомобили, отнесени покриви, паднали дървета и наводнени улици. Птицата се опитала да спаси малките си, като ги прикрие с тялото си. …

Блиц Новини
Обмислят допълнителни такси за тока, водата и автомобилите

Кадри Нова ТВ Едва минали изборите и нови такси надигат глава. Отлагани доскоро натоварващи бюджета нововъведения, искани както от страна на енергодружествата, така и от ВиК дружествата влизат на обществено обсъждане. На заседанието на КЕВР преди дни стана ясно, че доставчиците на електроенергия искат въвеждане на такса достъп, което означава, …

Блиц Новини
Шеф готвачи нападнаха „Кой да знае?“

Кадри БТВ Двама готвачи показаха знания в „Кой да знае?“. Шеф Сарафов и шеф Кустев този път бяха един срещу друг и се бориха заедно с капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев да спечелят колкото може по-висока сума за хората зад гърба си. Със страхотното си чувство за хумор шефовете …

error: Content is protected !!