„Демократична България“ иска оставката на Борисов

Новини
1
реклама

 

В своето изявление съпредседателят на извънпарламентарната опозиция Христо Иванов съобщи, че протестът е за оставката на премиера Бойко Борисов.

„Борисов трябва да поеме отговорност, че запази охраната от НСО на Доган и Пеевски. Искаме оставката на главния прокурор Иван Гешев. Той наруши конституцията на страната, организирайки рейд в президентската институция“, заяви Христо Иванов.

По думите му президентът Радев е бил наказан публично, защото е посмял да каже истината – гардовете на НСО охраняват Доган и Пеевски без причина, пише www.dunavmost.com.

„Това е част от срастването на българската държава и мафията. Доган и Пеевски имат нужда да демонстрират, че те са държавата, че силата е в тях, че са над закона“, каза още бившият правосъден министър от второто правителство на Борисов.

Иванов смята, че прокуратурата действа избирателно, защото не е проверила държавната вила, от която са изтекли снимки, които показват „пачки с евро и злато за до 2 млн.“

Той разкритикува лидера на БСП Корнелия Нинова, която се включи в протеста пред сградата на президентството по-рано днес.

„Тя не каза нито веднъж името Гешев, не спомена нито веднъж прокуратурата. Изглеждаше като човек, който е дошъл да прави молебен за хубаво време, защото не назова причината, която я е извела на това място. Това са политици, които преди седмица, когато Гешев представи доклада за дейността на прокуратурата, не са му задали нито един въпрос“, заяви Христо Иванов.

Той добави, че Гешев е бухалка, открито е застанал на страната на сараите. „Оставка, каскет! Оставка, бухалко!“, завърши Иванов.

реклама
loading...

Трудно много трудно ще сё отьрве Бьлгарския народ от това мафиотско правителство.Няма да пуснат така кокала захапали са го яко,ама много яко.Ако дай Боже стане това чудо да пуснат кокала Чака ги ад под небето.Раследване на всичко окрадено и иземане на сараите им.Немислете че само Ахмед Логан има сараи.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Радан Кънев пред ЕНП: Не можете да помогнете на Борисов да задържи властта, той дължи отговори

реклама Снимка ФБ Днес на Работна група по правни въпроси към ЕНП, започна обсъждането на предстоящия дебат за България, пише Кънев в профила си в социалната мрежа.. Пред колегите си от ЕНП евродепутатът Радан Кънев отбелязва, че: – Ако ЕНП се противопостави на резолюция за кризата в България, ще загуби …

Новини
КНСБ: Предлагаме промени, с които минималната пенсия да стане 300 лв., а максималната – 1440 лева

реклама Снимка pixabay КНСБ предлага пакет от промени, които ще доведат до увеличаване на всички пенсии в България. С предложенията ще се постигне минимална пенсия от 300 лева, максимална пенсия от 1440 лева, 10 на сто увеличение на пенсиите от 300 до 369 лева и 5 на сто на останалите. …

Новини
1
„Интерпол“ издирва 16-годишно момиче от Варна

реклама Снимка Interpol Интерпол издирва с жълта бюлетина 16-годишната Евгения Севдова Любенова от Варна, научи Moreto.net. Според информацията на международната организация момичето е видяно за последно на 18 септември във Варна. Общо 15 са българчетата, които се издирват с жълта бюлетина на международната полицейска организация „Интерпол“. Децата, посочени в списъка, …