fbpx

Деян Неделчев бесен на „Аз обичам България“

Блиц Новини

Кадри БТВ и снимка профил ФБ

Точно на 24 май бе последното издание на „Аз обичам България“, в който участие взеха, Ивана, Стояна, Прея и Дънди.Много смях и веселба имаше през цялото време, но оказа се част от нея за сметка на Деян Неделчев, чиито парче „В гората“ участниците трябваше да разпознават.

Той използва социалните мрежи, за да изкаже негодуванието си от непрофесионализма на екипа на предаването и да разкаже как псевдонима му е бил използван.

Колоритният изпълнител е дал съгласието си от продукцията да използват негови песни в игрите си, но за финал е получил пренебрежително отношение, което няма как да прости и нарича целия формат с думите: „Аматьорска работа“.

Мисля, че е неуважение към автора и певеца, както и незнание от страна на водещите и екипа, който прави предаването. Аматьорска работа.

Неделчев е ядосан с основание, защото от продукцията не са си направили труда да се осведомят за няколко важни неща относно неговата кариера. Първо посочва, че песента му „В гората“ е била представена с името „Съчки събирам“, което е неправилно.

След това посочва, че Сашо Кадиев е допуснал друга важна грешна. Той е казал, че част от текста на друга негова песен е именно от „Съчки събирам“, което не е вярно.

Освен това, Деян Неделчев се ядосва, че никъде не е било изписано неговото име, а само прякора му Икебаната, който дори не е измислен от самия него.

Все едно да не споменеш името на Лили Иванова, или който и да било, а да кажеш само неговия прякор. Адски неуважително и дилетантско. Даваш си съгласието за нещо, после използват всичко и се цитира всичко грешно. Мен ме няма, някой си Икебаната, а кой е той?!„, изригна в социалните мрежи Деян Неделчев – Икебаната.

Много хора подкрепиха мнението му под поста.

Не съм гледала предаването, но това, което са „сътворили“ е недопустимо! Задължително е да те поканят в предаването и лично да ти се извинят!

Прав си.Официално да ти се извинят от продукцията.

Напълно ви подкрепям! Гледах предаването, те допускат много грешки. Имат доста неточна и непроверена информация за някои неща!

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!