fbpx
БГ звезди

кадри Фейсбук/Димитър Бербатов: Дъщерите на Бербатов побъркаха от кеф България с кадри от спалнята и къщата му

Димитър Бербатов е модерен баща и това му носи доста точки пред двете му дъщери.

Футболната звезда показа във видео в социалните мрежи, че успява да превърне всичко в игра и междувременно да амбицира момичетата да тренират яко.

Естествено, в основата на всичко и личния пример. Бербо сам се е впуснал в сериозни тренировки, което обяснява и отличната му физическа форма – нещо малко нетипично за бившите футболни величия в България.

Макар и да е човек с отговорни каузи и амбициозни цели, той може веднага да се върже на акъла да децата си, когато става въпрос са шеги и закачки.

Играта започва още със събуждането, което понясога значи и бой с възглавници.

Разбира се, едва ли някой подозира, че легендарният голмайстор е разглезил щерките си.

Само преди месеци, покрай абитуириентските балове, Бербатов даде ясно да се разбере, че за него пълноценният млад човек трябва да има не само мечти, но и цели, които да преследва с дисциплина и постоянство.

Е, може единствено да добавим, че това е доста по-лесно, когато прекарваш лятото в прекрасен палат с изглед към красивото море.

Така е в случая на Митко и щерките му.

С всичко, което той осигурява на децата си в материално отношение, той вече е със сериозна заявка за титлата “Баща на годината”.

Но пък да си истински готин татко изисква и други таланти и подход, каквито Бербатов показва, че притежава.

И както личи от доволното му изражение, явно сам си го знае.

Изсипаха се коментари:

Желая ви да сте все така щастливи , господин БЕРБАТОВ, вие сте не само уникален фурболист, а имате и уникално семейство ,за което се грижете безрезервно. РЕСПЕКТ, желая ви да сте живи и здрави цялото семейство и всички хора, който обичате!

Голям си братле. Единствения ни читав играч, който прави каузи. Ако може да махнеш пошлостта и оня пияница боби от футбола ще е супер. Ако не, живей си живота и бъди щастлив. Няма от наще други на твоето ниво.

Страхотни сте , прекрасни!  Молим се вие г-н Бербатов да застанете на чело на БФС заедно Стилян Петров.

Жив и здрав и цялото ти семейство, много сила и воля да промениш закостенялата ни и закърняла система.

Нормално, щастливо семейство, с прекрасен дом! Респект, и уважение към труда на г-н Бербатов!

Жив и здрав Мите,на теб и на цялото ти семейство!

Бербатов ще зарадва феновете си като се включи в мача на 6-и септември от 17:00 часа на националния стадион „Васил Левски“ в София, а целта е набиране на средства за борба с онкологичните заболявания.

Той е организиран от Стилиян Петров.

За българската формация ще играят Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Наско Сираков, Мартин Петров и Мариан Христов. Тимът ще има трима треньори, а първият е Димитър Димитров-Херо – човекът, извикал за първи път Стилиян Петров в представителния тим на страната ни и човекът, който се излекува от тежко заболяване.

За отбора на Световните звезди за момента са сигурни Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Луис Гарсия, Робер Пирес и Неманя Видич.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!