fbpx

Дани Спартак отнесе критики с участието си в „Черешката на тортата“

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Тази седмица в кулинарното шоу „Черешката на тортата“ се очертава да бъде интересна, тъй като участниците са все изявени готвачи, преминали през школата на шеф Ангелов.

Стартът бе даден от Дани Спартак, който представи менюто си, което не бе изненада за никой, но пък приготвянето на самата вечеря направи не дотам добро впечатление.

Много хора забелязаха, че не влага много старание в подготовката на продуктите, дори някои зеленчуци останаха неизмити.

Всичко е много вкусно, но само на мен ли ми се струва, че нито един зеленчук не беше измит

Хигиената беше нулева

Доколкото видях лукът направо от връзката я наряза

Посредствен готвач, посредствено представяне. Толкова си може човека. За хигиената да не говорим…

Чесън с люспите, зелен лук с мустаците, червен лук с люспи, всичко от пазара без да се мие…., е това го виждам за първи път!!!
Не бих яла в неговия ресторант!

Всичко,безкрайно елементарно,все едно някой насила го беше довел Дани в това предаване!!!Неизмити зеленчуци,елементарно приготвени ястия, изгорели картофи,пастите никой не ги яде,посрещна ги на някакво място,като в закусвалня на крак-пълен провал,не бих му дала и една точка!!!

Отнесе доста критики Дани Спартак и за това, че половината му меню бе с „тайни съставки“. Ще видим колегите му как ще отвърнат на удара, това бе едва първата вечер от седмицата, през която се представят топ готвачи.

външна реклама


Блиц Новини
Рачков се подигра брутално в Капките на футболните национали преди мача с Унгария

Кадри: „Нова телевизия“ и БНТ: Рачков се подигра брутално в Капките на футболните национали преди мача с Унгария Един от водещите на „Като две капки вода“ Димитър Рачков се изгаври с футболните национали на България. Това стана в последното издание на риалитито за певчески имитации снощи. 50-годишният бургазлия на два …

БГ звезди
Страшна излагация в Сървайвър по БТВ: Братът на Коцето скочи да бие жена

кадри bTV: Братът на Коцето скочи да бие жена Появата на т.нар. чалга коалиция в отбора на родните знаменитости в „Сървайвър“ със сигурност промени динамиката на цялото шоу. В самото племе обаче тя вече има яростна опозиция в лицето на световната шампионка по кану-каяк Станилия Стаменова. От анонсите за новия …

БГ звезди
Стана тя, каквато стана: Журналист събори майката на бебе Джулиана Гани на сцената

Кадри: Антон Стефанов, фейсбук: Журналист събори майката на бебе Джулиана Гани на сцената Огромен сакатлък стана в Националния дворец на културата в София по време на награждаване. Моделът Джулиана Гани стана Модна икона за 2022 г., но запомни вечерта с още нещо. Тя замалко да се пребие заради близкия си …

error: Content is protected !!