fbpx

Дамите се борят за портфейла на „Алек“ от Ергенът

Блиц Новини

Кадри БТВ

Както се развиват събитията досега в романтичното риалити „Ергенът“ личи, че повечето дами хич не са влезли там да дирят любов. Оказа се, че някои си имат гаджета навън, които ги чакат след края на предаването.

Още преди старта се заговори, че 28-годишният възпитаник на столичната френска гимназия е бизнесмен със солиден размах, чиято банкова сметка надхвърля седемцифрена сума.Може би е богат, но не толкова, колкото си представят кандидатките в шоуто. Това твърдят негови близки, които споделят, че съвсем не е разглезен богаташ.

По думите им Ергенът-З обитава непретенциозно мансардно жилище в София. Израства в семейство с още пет братя и сестри, които са от предишни бракове на родителите му. Алек е общото дете на двамата си родители и думата им тежи пред него.

„Вярвам в голямата любов и нямам търпение да те опозная“. С тази заявка Алек стартира в рекламния клип преди шоуто. Ергенът-3 категорично заявява, че преди да се обвърже сериозно, иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Никога не направи и намек какъв точно е бизнесът на семейството му.

При индивидуалните му срещи с момичетата разговорите са елементарни на почти битово ниво, без задълбочаване по сериозни теми от каквото и да било естество. Дамите най-вероятно изгарят от желание да разберат нещо повече за него, както е традиционно да казват „да те опозная“.

От това, което видяхме адосега, увлеченията на младия мъж са високите скорости и силните усещания. За да ги практикува човек обаче, не е задължително да бъде милионер, каквото опитваха да внушат в началото. Другата стръна също не е с много любовни намерения. Почитателите на предаването сами се убедиха, че не всички момичета обаче са влезли във формата, за да намерят истинската любов.

Някои от тях даже признаха, че по-важна им е популярността, която ще получат от телевизионния екран и ще капитализират в бъдещи бизнес проекти. От случайно изпуснати реплики между кандидатките за слава става ясно, че значителна част от тях планират да печелят от реклами в интернет.

Други пък се записали в шоуто, за да прекарат една хубава ваканция в луксозното имение на гръцкия остров Родос, където бе сниман третият сезон на шоуто.

Лъснаха задкулисните намерения с тайното участие на сестрите Памела и Габриела, които планират да отворят салон за красота след предаването. Алек обаче позорно изгони накуп двете да си ходят у дома, след като разбра за роднинската им връзка. Той изпадна в ступор от факта, че по-малката сестра – плувкинята Габриела, дори е обвързана с мъж, който я чака в реалния живот.

Нищо романтично досега не виждаме в театъра, който се разиграва пред очите ни. Май такъв ще е и финала.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!