fbpx
БГ звезди

Кадър Нова: Дълго ще се говори за станалото в Капките с Йорданка Христова и Дара

„Още с първото си участие в Златния Орфей тя печели първа награда. Хиляди кубинки са кръстени Йорданка“, напомни Рачков преди изпълнението на Дара Екимова.

Дара Екимова се превъплати брилянтно в образа на Йорданка Христова пред самата нея в публиката.

външна реклама

Тя изпя: “Песен моя, обич моя”

Йорданка Христова стана на крака след изпълнението.

„Аз направо онемях. Викам, Боже господи, колко съм сладка. Хареса ми всичко. Първо, че сте намерили тези чадърчета. Екипът е нямам думи. Много десетки има. За Дара искам да кажа. Шлагер преди само 56 години. Изпяла съм я 1-2 години по-голяма от нея. Все още съм на крака“, каза Йорданка Христова.

„Затрупана съм от статистически числа. На 21 ноември ще отпразнувам 60 години на сцената в НДК, естествено“, обяви тя.

„Говорили ли сте с г-н Маринов? Дал ви е дата?“, изгаври се Рачков отново с Веско Маринов. Маринов го стрелна да млъкне с неуместните си шеги.

„Имам и лятно турне, където ще празнуваме 200 години. 2 по 60 и едно 80“, съобщи Христова.

„Дара беше прекрасна. Изумява ме с разнообразие. Аз бях приятелка с нейната баба. На семейство Халваджиян с майка му сме разхождали Маги с количка“, каза тя.

„Защо не го сурнахте в някоя канавка“, пита Рачков.

„Ореолът на Йорданка Христова е толкова голям, че забравям какво говори Рачков. Ще си събера за после. Дара беше прекрасна. Ти умееш да влезеш в имитацията. В характерния глас на Йорданка Христова. Малко са онези личности, които могат да обсебят залата. Йорданка Христова е такава. Тя с присъствието си повлия да приемем песента“, каза Веско Маринов.

„Две отметки имах за тази вечер. Образът на г-жа Христова е много труден. Тя има едно излъчване на достойнство. Искам едно да кажа: Поздравления“, каза Фънки.

„Браво. Чудовищна харизма има Данчето. Това, което си ти е много много рядко“, обяви Хилда Казасян.

„Много ми приличаше на младата Йорданка Христова“, каза Асен Блатечки.

Бях скептична, когато разбрах, че Дара ще участва в Капките. Успя да преобърне скептицизма ми във възхищение. Талант, отговорност, артистизъм и уважение към всички образи, които създаде.

Много добре ѝ се получи, браво! 👏 Йорданка Христова няма остаряване тази жена, все така добре изглежда

Оня, дето води с Геро, няма ли да се спре най-после? Ами, няма! Докато Маги продължава да се подхилва и да си мисли, че водещите му са най-добрите…

Прекрасно момиче, поразяващ талант! Дай Боже да ти върви по вода всичко, както пеенето! Баща ти би се гордял с теб безкрайно много!

Няма как, няма заряда на Данчето, но беше уважително и се справи добре.

„Ако ви интересува нещо от миналия век,обадете ми се!“😂😂😂
Голяма е Данчето Христова!!!

Браво, Дара!!! Прекрасна си!💗Успех, мило момиче! Заслужаваш да си на финал!!!

БРАВО Дарче. Това изпълнение беше брилянтно 😘😘🥰🥰. Дано победата да бъде твоя

Неуверено начало, но после се взе в ръце и се получи чудесно. Поздравления!

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!