fbpx
БГ звезди

Кадър Нова: Дълго ще се говори за станалото в Капките с Йорданка Христова и Дара

„Още с първото си участие в Златния Орфей тя печели първа награда. Хиляди кубинки са кръстени Йорданка“, напомни Рачков преди изпълнението на Дара Екимова.

Дара Екимова се превъплати брилянтно в образа на Йорданка Христова пред самата нея в публиката.

Тя изпя: “Песен моя, обич моя”

Йорданка Христова стана на крака след изпълнението.

„Аз направо онемях. Викам, Боже господи, колко съм сладка. Хареса ми всичко. Първо, че сте намерили тези чадърчета. Екипът е нямам думи. Много десетки има. За Дара искам да кажа. Шлагер преди само 56 години. Изпяла съм я 1-2 години по-голяма от нея. Все още съм на крака“, каза Йорданка Христова.

„Затрупана съм от статистически числа. На 21 ноември ще отпразнувам 60 години на сцената в НДК, естествено“, обяви тя.

„Говорили ли сте с г-н Маринов? Дал ви е дата?“, изгаври се Рачков отново с Веско Маринов. Маринов го стрелна да млъкне с неуместните си шеги.

„Имам и лятно турне, където ще празнуваме 200 години. 2 по 60 и едно 80“, съобщи Христова.

„Дара беше прекрасна. Изумява ме с разнообразие. Аз бях приятелка с нейната баба. На семейство Халваджиян с майка му сме разхождали Маги с количка“, каза тя.

„Защо не го сурнахте в някоя канавка“, пита Рачков.

„Ореолът на Йорданка Христова е толкова голям, че забравям какво говори Рачков. Ще си събера за после. Дара беше прекрасна. Ти умееш да влезеш в имитацията. В характерния глас на Йорданка Христова. Малко са онези личности, които могат да обсебят залата. Йорданка Христова е такава. Тя с присъствието си повлия да приемем песента“, каза Веско Маринов.

„Две отметки имах за тази вечер. Образът на г-жа Христова е много труден. Тя има едно излъчване на достойнство. Искам едно да кажа: Поздравления“, каза Фънки.

„Браво. Чудовищна харизма има Данчето. Това, което си ти е много много рядко“, обяви Хилда Казасян.

„Много ми приличаше на младата Йорданка Христова“, каза Асен Блатечки.

Бях скептична, когато разбрах, че Дара ще участва в Капките. Успя да преобърне скептицизма ми във възхищение. Талант, отговорност, артистизъм и уважение към всички образи, които създаде.

Много добре ѝ се получи, браво! 👏 Йорданка Христова няма остаряване тази жена, все така добре изглежда

Оня, дето води с Геро, няма ли да се спре най-после? Ами, няма! Докато Маги продължава да се подхилва и да си мисли, че водещите му са най-добрите…

Прекрасно момиче, поразяващ талант! Дай Боже да ти върви по вода всичко, както пеенето! Баща ти би се гордял с теб безкрайно много!

Няма как, няма заряда на Данчето, но беше уважително и се справи добре.

„Ако ви интересува нещо от миналия век,обадете ми се!“😂😂😂
Голяма е Данчето Христова!!!

Браво, Дара!!! Прекрасна си!💗Успех, мило момиче! Заслужаваш да си на финал!!!

БРАВО Дарче. Това изпълнение беше брилянтно 😘😘🥰🥰. Дано победата да бъде твоя

Неуверено начало, но после се взе в ръце и се получи чудесно. Поздравления!

Hell's kitchen
Участничка в Хелс китчън се раздели с джипа си

Кадри БТВ В Хелс китчън емоциите за участниците са много и започват още от вратата. Все още шокирани бяха вкарани в кухнята, напълно в стила на шеф Ангелов. Че не са си представяли влизането си точно така пролича най-много на кметицата на с. Върбешница, която се появи с огромна красива …

Блиц Новини
С много злоба се нахвърлиха върху семейството в Бригада нов дом

Кадри БТВ Любимо на много зрители предаване „Бригада нов дом“ стартира както винаги с вълнуваща история. Влюбените Вероника и Дарин са главните герои в първия епизод на предаването, които са заедно от 22 години. Поради сърдечен дефект за Вероника е противопоказно да има деца, но въпреки това отглеждат три. Двамата …

Блиц Новини
Пълен обрат в “Денсинг старс”! Искат жената на Радков да води вместо него

кадри bTV Шоуто “Денсниг старс Екстра”, което следи танцовия формат зад кулисите, предварително беше нарочено заради водещата Станислава Ганчева. За мнозина беше чиста наглост съпругата на водещия Краси Радков да получи покрай него свое предаване на гърба на основното. След скандалното представяне на Радков в първия епизод на живо и …

error: Content is protected !!