fbpx

Даяна Ханджиева за Лорина Камбурова: Малко й завиждах на таланта и харизмата

Новини
външна реклама

Снимка профил инстаграм

„По някакъв начин винаги съм се опитвала да я догоня. Тя не е изпитвала такива конкурентни чувства към мен. Имаше моменти, в които се опитваха да ни скарат и дори успяха за малко“, спомня си участничката във „Фермата“.

Актрисата Даяна Ханджиева призна в какви отношения са били с покойната й колежка Лорина Камбурова, която си отиде от този свят след усложнения от коронавирус през май в Москва.

външна реклама

Както е известно двете актриси си партнираха в сериала „Скъпи наследници“, който пожъна небивал интерес в зрителите. А това, което сега споделя Ханджиева, изуми всички, пише show.blitz.bg.

Тя не скри, че между нея и Лорина е имало напрежение и дори известно съревнование от страна на самата Ханджиева. Оказва се, че Даяна завиждала на таланта и харизмата на Лорина и я усещала като конкуренция.

 

Въпросните интриги, които създали напрежение помежду двете, били подклаждани, но за радост актрисите осъзнали фалша. „Реално не сме таили лоши чувства една към друга“, казва Даяна в интервю за столичен таблоид. И добавя, че не би нарекла Камбурова „приятелка“ в най-истинския смисъл на думата, тъй като не са се чували всеки ден.

„Обаждах й се да я поздравявам за успехите и новите върхове, които покоряваше, да се интересувам за нея. Имах нужда от време на време да я чувам, да знам как е. Не ми се е случвало с друг човек, за самата мен беше необяснимо защо се случи точно към Лорина“, разказва Даяна.

Относно заболяването на колежката си Даяна Ханджиева не е наясно, знаела е единствено, че Лорина много често правела пневмонии, но и редовно спортувала, хранела се здравословно.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Пламен Николов към Беновска: Много харесах снимката ви с плавниците

външна реклама Кадър Нова и Беновска, ФБ Интересно предложение направи Пламен Николова на Беновска. Пламен Николов се здрависа с Илиана Беновска в кулоарите на Народното събрание и каза, че много е харесал снимката, на която Беновска е с негови плавници. външна реклама След което я попита плува ли. Беновска му …

Новини
САЩ маха визите за Хърватия

външна реклама Снимка pixabay В началото на тази година бе официално съобщено, че броят на отхвърлените американски визи за хърватски граждани през 2020 г. е спаднал под три на сто, което е предусловие за премахване на американските визи. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън е поканил Хърватия да се присъедини …

Новини
Борисов: Изроди! Кръстник на всичко това е Румен Радев

външна реклама Кадър видео ФБ „Наложиха страх, какъвто не е имало от времето на комунизма. Кръстникът на всичко това е Румен Радев. Правят ми се за успешни за два месеца. Нула са свършили. Как децата на Янев и Манолова бяха назначени, когато бях премиер. Защо не ги остъргахме? Нашата добрина …