fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Да, потвърдено е, истина е новината за шеф Манчев и Караянчева

„Черешката на тортата“ по Нова телевизия започва сезона ударно.

Каквито и VIP-ове да сме виждали до момента в предаването на шеф Манчев, шеф на парламента досега на е имало.

А готварски умения този път показва не кой да е, а легендарната „първа сред равни“ Цвета Караянчева.

Както се вижда от кадрите в анонса, компанията, с която тя ще се състезава хич не е случайна – бившата евродепутатка Антония Първанова.

Тук е легендарния Кметъл Цонко Цонев от Каварна. Също така и далеч по-консервативната Дора Янкова, някогашен кмет на Смолян, а също така и депутат.

Разбира се също, че Цонко е забъркал в участието си евродепутата Андрей Слабаков, но ще не е ясно как.

Интересът на зрителите провокират обаче първо участници в последния излъчен до момента сезон на  „Игри на волята“.

Както личи, победителят Алекса ще се развихри съвсем по сръбски.

Амбициозната Зори, очарователната танцьорка Мирела, машината на физическите изпитания Фифо и екстремната Михаела ще покажат също воля нищо да не им загори или да остане недоварено.

Зрителите ще видят през този сезон и кулинарните предложения на почетни консули на страни от различни континенти, както и  на професионални готвачи. Засега имената им се пазят в тайна, но съвсем скоро това ще стане.

Шеф Иван Манчев ще оценява способностите и евентуалните грешки на колегите си.

Някой от тях ще бъде обявен за най-добър в бранша и ще получи така мечтания плакет – награда.

Въпреки многократните молби на зрителите и фенове на кулинарното шоу да се направи сезон с неизвестни никому обикновени участници, това засега не се случва.

Освен „Черешката на тортата“ шеф Манчев стартира и новия сезон на „Кошмари в кухнята“, където закъсали собственици на ресторанти го молят за помощ. След години на очакване от феновете най-сетне ще видим нови участници.

Блиц Новини
Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи

кадри bTV: Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи На водещия на “Стани богат” Михаил Билалов понякога никак не му е лесно. Особено тежко става положението, когато срещу него седне симпатична жена, която обаче даже не може да се усети, че получава помощ от него. Точно това се случи …

Блиц Новини
Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева

Кадър БТВ: Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева Противно на всеобщото мнение, че миските са разглезени красиви жени, занимаващи се единствено със себе си Нанси показа, че далеч не всички са такива. Може би никой във Фермата по БТВ не очакваше да …

Блиц Новини
БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда

Кадри БТВ: БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда Огромен гаф допусна телевизията. Отново драматична сцена във стопанството на Фермата. В понеделник вечер е дуелът между мъжете от двата отбора и както се заканиха и от двете страни, битката ще е жестока. Един срещу друг се изправят Сергей, …

error: Content is protected !!