fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Да, потвърдено е, истина е новината за шеф Манчев и Караянчева

„Черешката на тортата“ по Нова телевизия започва сезона ударно.

Каквито и VIP-ове да сме виждали до момента в предаването на шеф Манчев, шеф на парламента досега на е имало.

А готварски умения този път показва не кой да е, а легендарната „първа сред равни“ Цвета Караянчева.

Както се вижда от кадрите в анонса, компанията, с която тя ще се състезава хич не е случайна – бившата евродепутатка Антония Първанова.

Тук е легендарния Кметъл Цонко Цонев от Каварна. Също така и далеч по-консервативната Дора Янкова, някогашен кмет на Смолян, а също така и депутат.

Разбира се също, че Цонко е забъркал в участието си евродепутата Андрей Слабаков, но ще не е ясно как.

Интересът на зрителите провокират обаче първо участници в последния излъчен до момента сезон на  „Игри на волята“.

Както личи, победителят Алекса ще се развихри съвсем по сръбски.

Амбициозната Зори, очарователната танцьорка Мирела, машината на физическите изпитания Фифо и екстремната Михаела ще покажат също воля нищо да не им загори или да остане недоварено.

Зрителите ще видят през този сезон и кулинарните предложения на почетни консули на страни от различни континенти, както и  на професионални готвачи. Засега имената им се пазят в тайна, но съвсем скоро това ще стане.

Шеф Иван Манчев ще оценява способностите и евентуалните грешки на колегите си.

Някой от тях ще бъде обявен за най-добър в бранша и ще получи така мечтания плакет – награда.

Въпреки многократните молби на зрителите и фенове на кулинарното шоу да се направи сезон с неизвестни никому обикновени участници, това засега не се случва.

Освен „Черешката на тортата“ шеф Манчев стартира и новия сезон на „Кошмари в кухнята“, където закъсали собственици на ресторанти го молят за помощ. След години на очакване от феновете най-сетне ще видим нови участници.

Блиц Новини
Малката Стилияна отново на върха

Кадри Нова ТВ и БТВ Стилияна Николова е новата европейска шампионка по художествена гимнастика, след като триумфира в многобоя в Будапеща (Унгария) и наша огромна гордост. Знаех, че аз ако си изиграя съчетанията съм конкурентно способна на най-големите в художествената гимнастика, сподели след успеха девойката. За мен това състезание беше …

Блиц Новини
Крисия: Нищо не ме плаши

След една доста сериозна за сцената пауза Крисия отново рестартира и се появи с ново парче. Пред Натали Трифонова тя рязкязя с какво се е занимавала в този период. Смятам, че всеки трябва да има такива паузи в живота си, без значение в каква ситуация се намира. Това е нещото, …

Блиц Новини
Деян Неделчев бесен на „Аз обичам България“

Кадри БТВ и снимка профил ФБ Точно на 24 май бе последното издание на „Аз обичам България“, в който участие взеха, Ивана, Стояна, Прея и Дънди.Много смях и веселба имаше през цялото време, но оказа се част от нея за сметка на Деян Неделчев, чиито парче „В гората“ участниците трябваше …

error: Content is protected !!