fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия: Да, истина е: Софи Маринова няма жилище, живее в колата

Звездата на ромската музика Софи Маринова се появи в перфектна форма в предаването на Гала, за да задоволи любопитството на феновете.

Тя разказа как вървят приготовленията за сватбата на сина ѝ Лоренцо, която ще е в края на ноември.

външна реклама

Той и снахата, която вече певицата представи в социалните мрежи, живеят вече под един покрив.

Софка обясни пред репортер на „На кафе“, че със сватовете се познават още от деца и са от един град – Етрополе.

„Те ми познават характера“, подчерта бъдещата свекърва, която засега твърди, че е изключение и е много приятелски настроена към снахата. „Аз съм казала, което момиче обича Лоренцо и аз го обичам, така че тя ми е вече като мое дете“, заяви певицата.

„На всички съм купила жилища, само аз нямам“, сподели Софи Маринова.

Тя разказа, че живее на практика в колата заради безкрайните си ангажименти из цялата страна, а също и по местата, където спира.

„Аз му викам „хотел „Поляна“, призна поп фолк легендата.

Тя добави, че при този начин на живот, това, което най-много ѝ трябва са сънят и храната. И въпреки че този живот оставя често следи, Софи Маринова изглежда доста добре.

Репортерката на Гала не се сдържа и директно попита певицата дали бляскавата ѝ форма се дължи на нов мъж. Софи отговори, че сега не е момента за нови връзки в живота ѝ.

„Нямам гадже, ако това питаш. Но не липсват обожатели“, заяви звездата.

Софи Маринова обяви, че е прекратила страстната, но и болезнена връзка с мъжа си Гринго преди месеци. Наскоро обаче се появиха публикации, че тя е ходила до Германия, за да се види с бившия си, който е в затвор там за побой на свой роднина, който живее в Берлин. По този повод се появиха предположения, че те са се събрали отново, което Софи отрича.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!