fbpx
БГ звезди

кадри bTV, Нова телевизия, Фейсбук, Инстаграм: Да, истина е новината за Мария Илиева и Иван Лечев

Няма да има паритет на половете в журито на новото издание на “Гласът на България”, в столовете ще видим три жени и само един мъж.

Мястото, което Любо Киров освободи, за да се занимава със собствената си кариера, а не с младите напористи таланти, ще бъде заето от Мария Илиева.

външна реклама

Така маестро Иван Лечев остава не само единствения мъж, но и единствения инструменталист сред треньорите.

Между Мария Илиева, Галена и Дара със сигурност ще има бясна конкуренция още от самото начало, още повече, че Илиева изобщо не си пести амбициите от самото начало.

Влизам като дебютант в 10-ия сезон на „Гласът на България“, но ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво търся и нямам търпение да го открия!”, това заяви тя по повод анонса за участие в шоуто.

Предишните два сезона на “Гласът” бяха спечелени от възпитанички съответно на Галена и на Дара, така че треньорската битка между тях със сигурност ще е доста завързана.

Разбира се, ако някой е отписал Иван Лечев като успешен ментор на млади изпълнители, той жестоко се е излъгал.

Той продължава да държи уникалните три треньорски победи в българското издание на популярното шоу, две от които са поредни. Такова постижение няма никой друг и със сигурност маестрото вече планира завръщането си на върха.

След като Любо Киров съобщи изненадващо за отказването си от участие във формата, зрителите с трепет очакваха кой ще заеме мястото му. Общото желание беше това да е голям български музикант, с широка музикална култура.

Според зрителите така може да се даде шанс на не толкова атрактивни изпълнители, които обаче наистина имат големи гласове.

Дали Мария Илиева ще покрие тези очаквания, тепърва ще разберем. При всички случаи нейната сериозна кариера дава основание за подобни очаквания.

Мария Илиева обаче има малко спорна история с “Гласът на България”.

Преди 2 години тя участва на финала на предаването с Борис Христов.

По оценките на много зрители просто го е засенчила на сцената и му е попречила да се изяви.

Актрисата и певица Милица Гладнишка тогава дори заяви, че Мария е прегазила партньора си “като танк” и това доведе до остри реплики между двете в социалните мрежи.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!