fbpx
БГ звезди

кадри bTV, Нова телевизия, Фейсбук, Инстаграм: Да, истина е новината за Мария Илиева и Иван Лечев

Няма да има паритет на половете в журито на новото издание на “Гласът на България”, в столовете ще видим три жени и само един мъж.

Мястото, което Любо Киров освободи, за да се занимава със собствената си кариера, а не с младите напористи таланти, ще бъде заето от Мария Илиева.

Така маестро Иван Лечев остава не само единствения мъж, но и единствения инструменталист сред треньорите.

Между Мария Илиева, Галена и Дара със сигурност ще има бясна конкуренция още от самото начало, още повече, че Илиева изобщо не си пести амбициите от самото начало.

Влизам като дебютант в 10-ия сезон на „Гласът на България“, но ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво търся и нямам търпение да го открия!”, това заяви тя по повод анонса за участие в шоуто.

Предишните два сезона на “Гласът” бяха спечелени от възпитанички съответно на Галена и на Дара, така че треньорската битка между тях със сигурност ще е доста завързана.

Разбира се, ако някой е отписал Иван Лечев като успешен ментор на млади изпълнители, той жестоко се е излъгал.

Той продължава да държи уникалните три треньорски победи в българското издание на популярното шоу, две от които са поредни. Такова постижение няма никой друг и със сигурност маестрото вече планира завръщането си на върха.

След като Любо Киров съобщи изненадващо за отказването си от участие във формата, зрителите с трепет очакваха кой ще заеме мястото му. Общото желание беше това да е голям български музикант, с широка музикална култура.

Според зрителите така може да се даде шанс на не толкова атрактивни изпълнители, които обаче наистина имат големи гласове.

Дали Мария Илиева ще покрие тези очаквания, тепърва ще разберем. При всички случаи нейната сериозна кариера дава основание за подобни очаквания.

Мария Илиева обаче има малко спорна история с “Гласът на България”.

Преди 2 години тя участва на финала на предаването с Борис Христов.

По оценките на много зрители просто го е засенчила на сцената и му е попречила да се изяви.

Актрисата и певица Милица Гладнишка тогава дори заяви, че Мария е прегазила партньора си “като танк” и това доведе до остри реплики между двете в социалните мрежи.

БТВ
Билалов стана и си тръгна след този отговор в „Стани богат“

Кадри: БТВ Изключително добра игра в „Стани богат“ направи Стефанка Бънкова. Тя бе представена като търговски представител в международна компания, като има и три издадени книги със стихове и разкази. Жената мина безпроблемно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а инерцията й продължи и при следващите. …

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

error: Content is protected !!