fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Потвърдено от Божана: Има интимна връзка в „Сървайвър“

Цецо и Ермина – новата супер двойка в „Сървайвър“, коато се разправи безцеремонно с Павел, а в последствие и Геновева, които бяха най-близките им съюзници, върнаха донякъде залязващия интерес към шоуто.

Докато зрителите се питат дали те наистина са станали гаджета в лагера на оцеляващите, за бившите участници съмнения няма.

Две от най-големите дразнителки в този сезон – Елина и Божана, потвърдиха, че най-вероятно между двамата „войни“ има истински чувства.

Според тях привличането между Цецо и Ермина е от ден едно. Божана илюстрира каква е ситуацията, като буквално награби Ели в студиото на bTV.

„Никой няма да си наруши малкото комфорт да спи сам“, коментира тя.

Елина обаче припомни, че и те двете са спали гушнати, но ресторантьорката  бързо обясни, че това е било само когато е студено и вали.

Подигравките с Ермина и Цецо, които за момента отричат интимността на отношенията си, бяха очевидни. В крайна сметка обаче и Ели, и Божана пожелаха на младите участници щастие и извън играта.

Те обаче заявиха, че не приемат и не одобряват начина, по който Ермина и Цецо се опитват да постигнат победата, защото според тях в поведението им няма нищо достойно.

Божана каза страшно мили думи за Павел, както и за признанието му, че участието му в „Сървайвър“ е преди всичко пореден етап от борбата му със зависимостта, от която страда.

„След Филип Буков, Павел е идеалния образ на победител“, коментира тя и подчерта, че той не е отишъл в предаването, за да си прави лична реклама, което го отличава от повечето участници.

„Той е единственият, който дори мен ме накара да млъкна и да го слушам. Той е „котка от сой“, каза още Божана, която поддържа връзка с Павел.

И тя, и Елина подчертаха, че извън шоуто отношенията между участниците са по-скоро чудесни. Едва ли обаче това важи за абсолютно всички.

Божана заяви с подчертана ирония, че иска да види Татяна и Мария на финал, очевидно намеквайки, че те отдавна нямат място в състезанието.

След като ѝ беше напомнено, че Мария вече е отпаднала, фурията на острова не се сети кой да постави на нейно място. „Аз съм тим Татяна!“, обяви окончателно Божана, трудно прикривайки цялата си неприязън към поп фолк певицата.

БТВ
Билалов стана и си тръгна след този отговор в „Стани богат“

Кадри: БТВ Изключително добра игра в „Стани богат“ направи Стефанка Бънкова. Тя бе представена като търговски представител в международна компания, като има и три издадени книги със стихове и разкази. Жената мина безпроблемно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а инерцията й продължи и при следващите. …

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

error: Content is protected !!