fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Потвърдено от Божана: Има интимна връзка в „Сървайвър“

Цецо и Ермина – новата супер двойка в „Сървайвър“, коато се разправи безцеремонно с Павел, а в последствие и Геновева, които бяха най-близките им съюзници, върнаха донякъде залязващия интерес към шоуто.

Докато зрителите се питат дали те наистина са станали гаджета в лагера на оцеляващите, за бившите участници съмнения няма.

външна реклама

Две от най-големите дразнителки в този сезон – Елина и Божана, потвърдиха, че най-вероятно между двамата „войни“ има истински чувства.

Според тях привличането между Цецо и Ермина е от ден едно. Божана илюстрира каква е ситуацията, като буквално награби Ели в студиото на bTV.

„Никой няма да си наруши малкото комфорт да спи сам“, коментира тя.

Елина обаче припомни, че и те двете са спали гушнати, но ресторантьорката  бързо обясни, че това е било само когато е студено и вали.

Подигравките с Ермина и Цецо, които за момента отричат интимността на отношенията си, бяха очевидни. В крайна сметка обаче и Ели, и Божана пожелаха на младите участници щастие и извън играта.

Те обаче заявиха, че не приемат и не одобряват начина, по който Ермина и Цецо се опитват да постигнат победата, защото според тях в поведението им няма нищо достойно.

Божана каза страшно мили думи за Павел, както и за признанието му, че участието му в „Сървайвър“ е преди всичко пореден етап от борбата му със зависимостта, от която страда.

„След Филип Буков, Павел е идеалния образ на победител“, коментира тя и подчерта, че той не е отишъл в предаването, за да си прави лична реклама, което го отличава от повечето участници.

„Той е единственият, който дори мен ме накара да млъкна и да го слушам. Той е „котка от сой“, каза още Божана, която поддържа връзка с Павел.

И тя, и Елина подчертаха, че извън шоуто отношенията между участниците са по-скоро чудесни. Едва ли обаче това важи за абсолютно всички.

Божана заяви с подчертана ирония, че иска да види Татяна и Мария на финал, очевидно намеквайки, че те отдавна нямат място в състезанието.

След като ѝ беше напомнено, че Мария вече е отпаднала, фурията на острова не се сети кой да постави на нейно място. „Аз съм тим Татяна!“, обяви окончателно Божана, трудно прикривайки цялата си неприязън към поп фолк певицата.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!