fbpx

Д-р Здравка Методиева пред „24 часа“: Ванга предрече болест, която се предава по въздуха

Новини

Снимка wikipedia/User:Пакко и кадър Нова ТВ

Д-р Здравка Методиева разказва спомени за пророчицата Ванга пред 24 часа. Тя е снаха на Ванга и живее с нея от 1974 г. до смъртта на пророчицата през 1996 г. Тогава е омъжена за Димитър Вълчев – осиновения син на Ванга, но през 2000 г. бракът им е разтрогнат.

Тя е кардиолог и ревматолог, владее 4 езика. Д-р Методиева е била завеждащ в специализиран ревмокардиологичен кабинет в болницата в Петрич, работила е в окръжната болница в Благоевград, в балнеологичен медицински център в Сандански.

външна реклама

Преминала е различни обучения по кардиология, ревматология, физикална терапия у нас и в чужбина. Завършила е и курсове по традиционна китайска медицина, даващи право да лекува с иглотерапия и лазер.

Редовен участник в редица национални, международни и световни конгреси, симпозиуми и семинари. Автор е на книгата “Ванга, каквато я познавам”.

– Д-р Методиева, близо 2 г. се борим с коронавируса, появяват се все по-заразни и смъртоносни щамове, мутации, умират хора. Предсказала ли е Ванга подобна световна епидемия?

– Преди да си отиде, майка Ванга много пъти ме питаше, беше много замислена, разтревожена, притеснена.

“Кажи бе, Здравка, каква е таа болест, що се предава по въздуха. Много бързо се предава, много народ ке засегне, много народ ке умре. Аз си отивам, ама след мене колко народ ке си иде, ако знаете! Боже, Боже, Боже, как да я спреме таа болест! Не можем да я спреме.” Това бяха думите.

И ние всички се чудим каква е тази болест. Явно е някаква въздушна инфекция, вирус, нещо друго. Стана историята с антракс и си казахме, че сигурно е това. Но сега, когато вече имаме пандемия от коронавирус, съм сигурна, че това е имала предвид. Казваше: “Боже, Боже, Боже, за пусти пари се продадоха.” Имаше предвид, че болестта има нещо общо с парите.

Повтаряше, че ще загинат и много деца. Ще поразява сърцето, мозъка, белия дроб, нервната система, ще се развива много бързо. Предсказваше, че ще дойдат много нови болести и хората ще загиват като мухи по улиците. Това е истината и аз не мога да я скрия. Това е нашето бъдеще.

Цялото интервю четете ТУК

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

БГ звезди
Андрей се завърна от ваканцията с кола чудо

Кадри видео инстаграм профил За продуцентите на селскостопанското риалити „Фермата“ ваканцията приключи. Започва подготовка за старта на новия сезон, който е обявен на 3 септември. Андрей показа завръщането на семейството си, като изуми феновете си колко куфари свали от колата и се поинтересуваха от марката на автомобила побрал всичко това. …

БГ звезди
България забрави за Виктор, дамите полудяха по Евгени

Снимка профил инстаграм Новият избраник за главната роля в романтичното риалити сезон 2 „Ергенът“ Евгени Генчев отсега вълнува дамите по форумите в социалните мрежи. В момента върви кастинг за момичета, които ще се борят за сърцето му, но и тези, които са само зрители имат мнение за младия и талантлив …

БГ звезди
Ученички на Кобилкина побъркаха мъжете на плажа във Варна

Кадри видео ФБ профил Наталия Кобилкина Интересна случка сподели с приятелите си в социалната мрежа млад лекар Емил Стоимено, пребиваващ в един от курортите край Варна – Слънчев ден. Спокойната му почивка в елитния курорт на брега на морето е нарушена от напористи дами с различни искания към него. външна …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!