fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Всички, които си мислят, че сърцето на човека се намира отляво, бъркат. Това заяви известният лекар и бивш здравен министър Д-р Мирослав Ненков. Устатият анестезиолог гостува в студиото на “Преди обед” по bTV заедно с Михаил Дюзев и Иво Райчев. Тримата са популярно трио в ефира на Дарик радио.

Райчев, Дюзев и Ненков започнаха коментар на годината, като в свой стил се прекъсваха и репликираха постоянно. Така мимоходом Доктора спомена азбучния факт за ключовия човешки орган, който повечето хора знаят грешно.

“Сърцето не е отляво, сърцето е в средата и само горната му част е леко вляво”, обясни лекарят и всички в студиото буквално зяпнаха.

“Защо тогава футболистите си държат ръката отляво на гърдите, като слушат химна?”, заяде се веднага Иво Райчев.

“Не ги знам! Те също така се кръстят и си целуват ръката, това защо го правят?”, отвърна бързо д-р Ненков. Той отбеляза също, че в песента на Васил Найденов “Болката отляво”, тази фраза е само поетичен израз, а не описание на реално усещане при сърдечен проблем.

Водещата Деси Стоянова остана силно изненадана, че толкова важен факт повечето хора го знаят погрешно. Лекарят така и не можа да даде обяснение за това.

Д-р Ненков специално използва ефира на bTV за да каже на всички, че никога не е рекламирал лекарства и всички подобни реклами и видеа са фалшиви. Той се разсмя, че в една от фалшивите клипчета е наречен “професор” и “кардиолог”. Нито едното, нито другото е истина, подчерта специалистът по упойките.

Д-р Мирослав Ненков каза, че след напускането на ВМА, до което се стигна след забрана да говори пред медиите, има нова работа, но не влезе в подробности.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!