fbpx

Цветислава Гълъбова нападна Нидал Алгафари: Некъпан

Незабавни статии

кадри: Нова телевизия, България Он Еър

Тежки думи и груби обиди, донякъде прикрити от остроумие, си размениха психиатърката д-р Цветислава Гълъбова и ПР експерта Нидал Алгафари в социалните мрежи. Двамата са политически врагове от много време, като най-тежкият им сблъсък беше последната кампания за избор на президент. При нея д-р Гълъбова оглави инициативния комитет на Румен Радев, а Алгафари беше един от най-активните в този на опонента му – Анастас Герджиков.

Причината за актуалната свада между двамата е изказването на ПР експерта, че след парламентарния вот е възможно ново мнозинство да поиска свалянето от власт на държавния глава Румен Радев чрез импийчмънт.

външна реклама

Това мнение накара д-р Гълъбова да изригне срещу Алгафари, като го обвини, че говори неща, които са невъзможни. Тя също така го причисли към „коалиция на некъпаните“, като не става ясно кои точно политически сили причислява тя към нея. Ето какво написа тя в яростния ѝ пост:

„Преди няколко дни един човек, видимо поддръжник на коалицията на некъпаните. кинорежисьор /по образование/, “анализатор и пиар експерт” /според телевизията/ и агент на Шесто управление на ДС , според публичната му биография, пусна бомбата, че след изборите новото мнозинство ще се обедини, за да се иска импийчмънт на Президента.

Стана ми интересно поради абсолютната категоричност на това изявление, макар да знам, че въпросният разбира от Конституция по-малко и от мен. Че той няма време да се изкъпе от ходене по студия, ще е чел книжката, на която пише Конституция на РБ.

Отворих, прочетох, но за по-сигурно и попитах един от най-добрите в тази материя – случайно си другаруваме в реалния живот от няколко десетилетия.

Е, това “на теория е възможно, на практика – не” се оказа.  Условията да се случи са твърде добре и ясно регламентирани в основния ни закон /за ужас на коалицията на некъпаните/, а и резултатът хич няма да им хареса.“

Естествено, Нидал Алгафари не остана равнодушен към словесната атака на д-р Гълъбова. Той отвърна също с много обиди, като се хвана тъкмо за думата „некъпан“. Той обясни, че според фройдисткото тълкуване, това, че психиатърката го вижда като такъв, означава, че изпитва желания и влечение към него. Ето какво написа той още по неин адрес:

„Приятели, една госпожа, психиатър, чийто преломен миг в живота ѝ е прочитането на книгата „Мъжът и жената интимно“, публикувала мнението си спрямо мен. Представата ѝ за мен е в това, че не съм къпан. Според великият учен, пред който се прекланя изтъканата от завист и жлъч психиатърка, Зигмунд Фройд, тази ѝ представа се тълкува като копнеж за интимност. Но за такава близост трябва да са двама. В случая е едностранен копнеж по видими причини. Под публикацията ѝ низ от „преуспели“ и „знайни“ драскачи в социалните мрежи, непотърсени от никой и за нищо се упражняват „остроумно“ с името ми.

Замислих се, че ако тръгна да бягам назад, а те всичките вкупом се качат на талига и препуснат напред, пак няма да ме стигнат в този живот. Не че са лоши хора, но са оковани с букаи изковани от жлъч и омраза.

Та Гълъбова, колкото и да се извисяваш винаги ще си под орлите.“

Стотици приятели, поддръжници и почитатели на двамата се присъединиха със свои реакции към грозната караница между д-р Гълъбова и Алгафари.

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!