fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Цвети Стоянова стъписа Гала: Миро ни спаси от смъртта

Ужасен пътен инцидент постави в огромна опасност живота на гимнастичката Цвети Стоянова и актрисата Елизабет Методиева, която има своя светска рубрика в “На кафе”.

Те разказаха в предаването на Гала по Нова телевизия, че буквално са били на косъм от смъртта в петък. Двете приятелки отишли на големия концерт на Миро за новия му албум и на връщане колата им е била блъсната. Като по чудо никоя от тях не е пострадала сериозно.

Екип на “Спешна помощ” веднага дошъл на мястото на катастрофата и оказал помощ на пострадалите.

Цвети и Елизабет били изпаднали в шок, от който още не са се отърсили.

Според актрисата, било истинско чудо, че след удара колата се завъртяла, но останала на пътя без да се обърне или да се удари в бордюр или мантинела.

За бившата гимнастичка Цвети Стоянова това е второ разминаване на косъм от смъртта, след инцидента с падането ѝ от терасата преди години, при което тя получи жестоки травми и едва оцеля.

Нейната последна голяма изява е участието ѝ във филма на Мариан Вълев “Чалга”.

Близкото приятелство с Елизабет Методиева е точно покрай този филм, но преживяната катастрофа вероятно ще си свърже завинаги.

Двете споделиха на Гала, че след инцидента са два дни са преосмислили живота си и са решили, че силата, която ги е запазила, изисква от тях да реализират големите си планове. Те смятат да направят фондация, която да помага на хората.

Заради това, че са слушали една определена песен на Миро след концерта му в кола, те смятат, че неговата вяра и положителна енергия са част от късмета им. “Миро е нашият ангел-хранител”, заявиха Елизабет и Цвети.

Точно след разказа им за ужасното премеждие, певецът влезе в студиото като гост на Гала. Елизабет отиде при него и го помоли песента му “Сувенир”, която са слушали по време на катастрофата да стане химн на фондацията им. Миро веднага се съгласи, дълбоко трогнат от разказа им за преживяното.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!