fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Цвети Стоянова стъписа Гала: Миро ни спаси от смъртта

Ужасен пътен инцидент постави в огромна опасност живота на гимнастичката Цвети Стоянова и актрисата Елизабет Методиева, която има своя светска рубрика в “На кафе”.

Те разказаха в предаването на Гала по Нова телевизия, че буквално са били на косъм от смъртта в петък. Двете приятелки отишли на големия концерт на Миро за новия му албум и на връщане колата им е била блъсната. Като по чудо никоя от тях не е пострадала сериозно.

външна реклама

Екип на “Спешна помощ” веднага дошъл на мястото на катастрофата и оказал помощ на пострадалите.

Цвети и Елизабет били изпаднали в шок, от който още не са се отърсили.

Според актрисата, било истинско чудо, че след удара колата се завъртяла, но останала на пътя без да се обърне или да се удари в бордюр или мантинела.

За бившата гимнастичка Цвети Стоянова това е второ разминаване на косъм от смъртта, след инцидента с падането ѝ от терасата преди години, при което тя получи жестоки травми и едва оцеля.

Нейната последна голяма изява е участието ѝ във филма на Мариан Вълев “Чалга”.

Близкото приятелство с Елизабет Методиева е точно покрай този филм, но преживяната катастрофа вероятно ще си свърже завинаги.

Двете споделиха на Гала, че след инцидента са два дни са преосмислили живота си и са решили, че силата, която ги е запазила, изисква от тях да реализират големите си планове. Те смятат да направят фондация, която да помага на хората.

Заради това, че са слушали една определена песен на Миро след концерта му в кола, те смятат, че неговата вяра и положителна енергия са част от късмета им. “Миро е нашият ангел-хранител”, заявиха Елизабет и Цвети.

Точно след разказа им за ужасното премеждие, певецът влезе в студиото като гост на Гала. Елизабет отиде при него и го помоли песента му “Сувенир”, която са слушали по време на катастрофата да стане химн на фондацията им. Миро веднага се съгласи, дълбоко трогнат от разказа им за преживяното.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!