fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Цвети скочи на бой в Хелс Китчън

Голяма драма се разигра в готварското риалити Хелс кичън. Отново в центъра на събитията е Цвети от Враца. Момичето жестоко се обиди на съотборниците си затова, че я пренебрегнаха и не я включиха в състезание по обработка на октопод. Тя се почувства унизена и недооценена от това и гнева й бе насочен най-вече към Кристиан от Варна.

Той почти еднолично реши, че тя не става и ако участва отборът ще изгуби играта. Така двете с Вероника бяха изключени, но и дълбоко наранени от това отношение към тях.

Кристиан пробва да поправи грешката си, като опита да се извини.

Не ми се прави на добрия човек, щото ме дразниш, бе отговорът на Цвети.

Той също не й остана длъжен и скандала набра скорост.

Абе ай ходи се застреляй тогава.

Ти се застреляй, гръмни се бе, идиот! Всеки път едно и също. Кой няма да играе – най-малката. Защо аз да не играя? Всеки път жените са отзад, мъжете са отпред. Защо мъжете са отпред бе хора?

Другият път ако ще да накажат отбора аз няма да се махна. Ако ще президентът да дойде ще играя. Каквото ще да става. Даже да не съм сигурна, по-добре да сгреша и шефа да ме овика, отколкото да се предавам.

Скандалът загрубя и бяха разменени грозни реплики. Дори малката врачанка скочи на бой срещу силния Кристиан, но бе спряна от останалите.

Ти се съобразявай бе идиот такъв, олигофрен, продължи словесната битка тя.

В крайна сметка Станислав бе този, който прекрати караницата, макар той да е другия голям враг на варненеца в кухнята на ада.

Много от зрителите застанаха на нейна страна.

Не обичам много Станислав но тук беше прав че защити Цвети как може тя е на 18 и той зрял мъж говори така❤️😉

На него не му прави чест да казва на Цвети, че е на ниво по-ниско от неговото, защото като гледам в този случай тя е много над неговото.🤧

Наистина ме хвана жал за Цвети! Тоя просто няма възпитание!

 

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!