fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Цвети скочи на бой в Хелс Китчън

Голяма драма се разигра в готварското риалити Хелс кичън. Отново в центъра на събитията е Цвети от Враца. Момичето жестоко се обиди на съотборниците си затова, че я пренебрегнаха и не я включиха в състезание по обработка на октопод. Тя се почувства унизена и недооценена от това и гнева й бе насочен най-вече към Кристиан от Варна.

външна реклама

Той почти еднолично реши, че тя не става и ако участва отборът ще изгуби играта. Така двете с Вероника бяха изключени, но и дълбоко наранени от това отношение към тях.

Кристиан пробва да поправи грешката си, като опита да се извини.

Не ми се прави на добрия човек, щото ме дразниш, бе отговорът на Цвети.

Той също не й остана длъжен и скандала набра скорост.

Абе ай ходи се застреляй тогава.

Ти се застреляй, гръмни се бе, идиот! Всеки път едно и също. Кой няма да играе – най-малката. Защо аз да не играя? Всеки път жените са отзад, мъжете са отпред. Защо мъжете са отпред бе хора?

Другият път ако ще да накажат отбора аз няма да се махна. Ако ще президентът да дойде ще играя. Каквото ще да става. Даже да не съм сигурна, по-добре да сгреша и шефа да ме овика, отколкото да се предавам.

Скандалът загрубя и бяха разменени грозни реплики. Дори малката врачанка скочи на бой срещу силния Кристиан, но бе спряна от останалите.

Ти се съобразявай бе идиот такъв, олигофрен, продължи словесната битка тя.

В крайна сметка Станислав бе този, който прекрати караницата, макар той да е другия голям враг на варненеца в кухнята на ада.

Много от зрителите застанаха на нейна страна.

Не обичам много Станислав но тук беше прав че защити Цвети как може тя е на 18 и той зрял мъж говори така❤️😉

На него не му прави чест да казва на Цвети, че е на ниво по-ниско от неговото, защото като гледам в този случай тя е много над неговото.🤧

Наистина ме хвана жал за Цвети! Тоя просто няма възпитание!

 

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!