fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Цвети потъна в сълзи: Като го видях, исках да го унищожа

Една от любимките и на зрители и на шеф Ангелов – Цвети от Враца гостува при Гала и както винаги беше напълно откровена за това, как се е записала за предаването и емоциите, които преживя.

Един ден се прибрах след училище, а по телевизията вървеше рекламата за кастинга за Хелс китчън и тя ми каза:

Маме, запиши се за участие в предаването“. Отвърнах ѝ, че там ходят професионални готвачи от чужбина, такива от ресторанти със звезди „Мишлен“.

Обаче тя ми вика, че в рекламата търсят и „хоби готвачи“. Съгласих се, защото бях сигурна, че никой няма да ме извика дори на кастинг.

Когато ми се обадиха от предаването за първия кастинг, бях в училище. Колебаех се дали да отида, но в крайна сметка го направих. На втория кастинг готвихме пъдпъдък. Бях се притеснила много, защото не съм готвила такава птица преди.

Но реших да я комбинирам с репички и мус от авокадо – все неща, които съм правила в училище.

Тогава шеф Дани Спартак ме попита дали съм измила репичките, а аз бях пропуснала да го направя. Но не си признах.

За Кристиан от Варна разказа, че не са се харесали още в самото начало.

Кристиан беше първият, който пробва чиниите. Каза ми, че чинията ми не била на ниво. Когато погледнах към неговата, в нея имаше две кълки, а беше и безвкусна. Но той продължи и обиждаше всички кандидати.

Казах си: „Ако този влезе в Хелс китчън, ще го унищожа“.

В началото на предаването имахме доста конфликтни ситуации. Но вече се разбираме добре. Иначе като цяло другите участници ме харесваха. Дори когато се карахме, не ми се сърдеха.

Затова сподели, че са й станали като семейство и много плакала за това, че се разделя с тях.

След като се прибрах първо на семейството си показах какво съм научила. Направих заек по ловджийски, тати го пробва и каза, че е по-добър от този на мама. Изядоха всичко. Много неща научих и сега ги влагам тези техники.

За предстоящият бал Цвети разказа, че няма кавалер, но знае вече роклята каква ще е.

Вече съм набавила всичко за бала, без обувките и чантата. Роклята ми ще бъде розова, украсена с камъни и пера.

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!