fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Цвети потъна в сълзи: Като го видях, исках да го унищожа

Една от любимките и на зрители и на шеф Ангелов – Цвети от Враца гостува при Гала и както винаги беше напълно откровена за това, как се е записала за предаването и емоциите, които преживя.

Един ден се прибрах след училище, а по телевизията вървеше рекламата за кастинга за Хелс китчън и тя ми каза:

външна реклама

Маме, запиши се за участие в предаването“. Отвърнах ѝ, че там ходят професионални готвачи от чужбина, такива от ресторанти със звезди „Мишлен“.

Обаче тя ми вика, че в рекламата търсят и „хоби готвачи“. Съгласих се, защото бях сигурна, че никой няма да ме извика дори на кастинг.

Когато ми се обадиха от предаването за първия кастинг, бях в училище. Колебаех се дали да отида, но в крайна сметка го направих. На втория кастинг готвихме пъдпъдък. Бях се притеснила много, защото не съм готвила такава птица преди.

Но реших да я комбинирам с репички и мус от авокадо – все неща, които съм правила в училище.

Тогава шеф Дани Спартак ме попита дали съм измила репичките, а аз бях пропуснала да го направя. Но не си признах.

За Кристиан от Варна разказа, че не са се харесали още в самото начало.

Кристиан беше първият, който пробва чиниите. Каза ми, че чинията ми не била на ниво. Когато погледнах към неговата, в нея имаше две кълки, а беше и безвкусна. Но той продължи и обиждаше всички кандидати.

Казах си: „Ако този влезе в Хелс китчън, ще го унищожа“.

В началото на предаването имахме доста конфликтни ситуации. Но вече се разбираме добре. Иначе като цяло другите участници ме харесваха. Дори когато се карахме, не ми се сърдеха.

Затова сподели, че са й станали като семейство и много плакала за това, че се разделя с тях.

След като се прибрах първо на семейството си показах какво съм научила. Направих заек по ловджийски, тати го пробва и каза, че е по-добър от този на мама. Изядоха всичко. Много неща научих и сега ги влагам тези техники.

За предстоящият бал Цвети разказа, че няма кавалер, но знае вече роклята каква ще е.

Вече съм набавила всичко за бала, без обувките и чантата. Роклята ми ще бъде розова, украсена с камъни и пера.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!