Цвета Караянчева след коментара на Светльо Иванов по БТВ: Мен много ме заболя

Новини
24
реклама

Кадър ФБ novini.bg

Нека да разграничаваме начина на говорене, когато говорим институционално и когато говорим на партийни срещи. Това беше една партийна среща, на която аз се явявах като член на Изпълнителната комисия. Вижте и другите партии как говорят на своите партийни срещи и тогава ще разберете начина на говорене на всички народни представители, партийни лидери и участници в управлението на партиите.

Това каза председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пред журналисти в парламента по повод думите си на партийно събрание в Лом преди дни, предизвикали много коментари, пише novini.bg.

Тогава тя каза: „Някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: „Ама те не стават“. Ми що не ги направихте вие като не стават, бе? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни по това, което правим“, заяви тя.

реклама

Мен друго много ме заболя – в едно предаване беше изрязана тази моя реплика, която казах като член на Изпълнителната комисия, участвайки на на политическо събрание в събота, неработен ден, и беше сложена до изказвания на предишни председатели на Народното събрание, които говорят институционално. Не беше коректно по този начин да се представи моето говорене, защото аз имам много институционални изказвания, беше коректно да се вземе абзац от тях, а политическите изказвания можеха да бъдат наредени до политическите изказвания на предишни председатели, заяви Караянчева, визирайки предаването „120 минути“ по бТВ. В него водещият реши да изкаже обичайния си коментар в началото на предаването като използва цитати на бивши председатели на Народното събрание. Той цитира Караянчева като изполва изказването й от посещение в Лом, където тя каза: „Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи, ходи пеша, бе! Ходи пеша!“

Никога не съм си позволявала да се меся в работата на медиите, никога няма и да го направя – но чисто човешки, като жена, като политик, беше много обидно, защото това предизвика съвсем друг отзвук, посочи тя.

реклама
loading...

Тъпа ,неграмотна , глупава ,злобна ,

Знаейки сьстоянието на на собствения си интелект
Няма други алтернативи освен тези!
Така ,че нищо ново
На Бойко,такива му трябват!

Затези думи я доболяло,защо не я доболя когато Бойко я нарече ПКП ине си тръгна достойно,защо не я доболя,когато катастрофира без гащи ,а семейството замина от страх след заплахите в чужбина…Жена без морал и достойнство!

Председателят на Народното събрание трябва винаги да бъде на ниво,сътветстващо на позицията,която заема.Няма оправдание за нахално поведение.

А нас ни ни ли заболя от вашете думи?Мислете гспожо преди да говорите!

За това когато си обществена личност си мери приказките ,за да разказваш какво си искала да кажеш

Нас ни боли всеки Божи ден от вашето неморално управление. Шефът ти в работно време ни лепи епитет след епитет

Втори Желев.Тя казала,ама нето което е казала сдруги искала за каже.Ох, и аз се обърках покрай тая неграмотната.

Хаха! Цвета пак го измисли, че можело да се говори институционално и не институционално. Говоренето е, колко ти е интелекта, образованието и възпитанието, Цвето.

Този каза това, другия каза не знам какво си!
И като се започне едно обяснение кой какво е искал да каже!? Леле майко мила.
КАЗАЛ Е КАКВОТО Е ИСКАЛ И КАКТО МОЖЕ!
ДРУГОТО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!😄🤣😂

Председателят на Народното събрание трябва винаги да бъде на ниво,сътветстващо на позицията,която заема.Няма оправдание за нахално поведение.

„Репликата беше сложена до изказвания на предни председатели на НС, които говорят институционално“…Почти като предните гърди на Джулката 🙂

За всеки могат да се извадят някакви думи от контекста. Важното е къде и пред кого са казани. Този водещ много ме разочарова и не мисля даже да го гледам повече. Абсолютно неграмотно и непрофесионален коментар и начин на представяне.

Госпожо Караянчева, вие представлявате институция и то върховна институция. Какво означава институционално и неинституционално изказване. Нима не знаехте, че на това ваше партийно събиране ще има също някой , който ще се възмути от това махленско изказване , с приклякания и ръкомахания, беше изключително грозно. Жалко за Парламентарната ни Република, от 10 години не случи на парламентарен шеф. Много сте зле, ама много сте зле, идете си в Кърджали моля и не се връщайте повече.

Вашето битие на партийно острие свърши в момента на поемане длъжността председател на Народното събрание. Първи човек в държавата – доколкото тя е Парламентарна република. От тук нататък вие сте лицето, фасадата на парламентарната демокрация. А вие за съжаление сте на ниво партийна евтина и вулгарна пропаганда. Няма такова тълкуване аз сега така, пък иначе онака. Ама си ходите по партийните срещи с охраната на НСО и със транспорта на НС, като председател на НС. Влизайки в залата на среща със симпатизанти ставате партиен член. Ако влезете в публичен дом каква ще ви се иска да сте? Или в стриптийз клуб – танцьорка на пилон ли ще сте. Стига глупости моля ви. И Интерперетации и нови правила. Като се е оср…л човек си е такъв. И никой не му е виновен. Царят е гол и виновник е детето което извикало? Така излиза според вашата псевдо логика.

24 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Валери Симеонов съди Слави Трифонов за 30 000 лева, но не успя. Съдът потвърди: Лидерът на НФСБ взел пари за нощувки на граничари

реклама кадри: 7/8 тв, „Вихрогон“ Валери Симеонов на практика е получавал държавни плащания за нощувките на военни, които са охранявали границата ни с Турция. Това твърдение, изказано от Слави Трифонов през 2017-а година, е потвърдено от Върховния касационен съд. На 22 октомври негов състав не допусна делото на Симеонов срещу …

Новини
Фандъкова: Затваряме дискотеките и баровете в София, препоръчваме студентите да учат дистанционно

реклама кадър: БНТ В последните дни София влезе трайно в „червената зона“ с постоянен ръст на броя заразени, това призна във кметът на столицата Йорданка Фандъкова в пост във Фейсбук. По тази причина баровете, клубовете и дискотеките в София ще бъдат затворени за две седмици, считано от утре. Заедно с …

Новини
Българският лекарски съюз настоява: Затворете дискотеките и всички мачове – без публика

реклама илюстрация Pixabay Затваряне и спиране на посещенията в нощни заведения и дискотеки; всички колективни и индивидуални спортни мероприятия, по време на които не може да бъде осигурена необходимата дистанция и спазване на противоепидемичните мерки, да се провеждат без публика. Тези две мерки настоява да бъдат приложени веднага Българският лекарски …