fbpx

Цитиридис се разгневи на Слави и го направи на 5 стотинки

БТВ

Кадри видео БТВ

Наследникът на „Шоуто на Слави“ в БТВ – Николаос Цитиридис, не пропусна да коментира горещата тема от деня, а именно напускането на неговата партия „Има такъв народ“ от управляващата коалиция.

Бяхме си написали смешките и изведнъж извънредна емисия в три следобед. Слави Трифонов напуска управляващата коалиция, и айде всичко наново трябва да пишем. Този ход на Трифонов не ме изненада, имайки в предвид, че той реално досега е напускал бая неща – Каналето, БТВ, това студио и даже собственото си предаване в собствената си телевизия, коментира Цитиридис.

външна реклама

„Има такъв народ“ може вече да се казва „Няма такава коалиция“. Това политик да каже „Свършиха парите в държавата и затова вече не искам да управлявам“. Най-сетне някой да си го каже открито. Логика има, каза Николаос и продължи коментара с по-нататъшния развой на събитията.

От нищото точно в днешния ден изкочи дълбоката една много дълбока резерва от близкото минало, един политик, който има идея как да продължи мача:

Кой ще бъде вашият коалиционен партньор или това ще бъдат купени депутати. Аз съм бил човек, който е вкарвал парламентарна група купени депутати, предложи услугите си Бареков.

Ние не купуваме депутати, вие ако се продавате, за съжаление не сте депутат, отговори му Асен Василев.

 

Тепърва ще проследим как ще се развие тази трансферна драма, обобщи Цитиридис.

външна реклама
Новини
„Звездите в нас“ стартира през септември

Кадри видео Нова ТВ Вече са избрани участниците за стартиращото през септември ново шоу „Звездите в нас“. За разлика от „Като две капки вода“ тук няма да има известни имена, доказали се по музикалните или театрални и кино сцени. Най-обикновени хора, домакини, охранители, инфлуенсъри, фризьори и много други ще имат …

Новини
Георги Аспарухов-Гунди оживява в нов филм

Кадри видео БНТ и снимка профил инстаграм Съвсем скоро на 30 юни се навършиха 50 години от смъртта на легендите на „Левски“ Георги Аспарухов-Гунди и Никола Котков. Двамата загиват при катастрофа с кола в прохода „Витиня”. Инцидентът става на 52-рия километър от София в 11.30 ч. На път за Враца …

БГ звезди
63-годишната Марта Вачкова изправи на нокти феновете си със снимки от плажа

Кадри: Инстаграм, Мартина Вачкова Голямата българска актриса Мартина Вачкова демонстрира изключителната си любов към морето. Почти през цялото лято тя постоянно публикува снимки и видеа от различни точки, където се наслаждава на заслужена почивка. Съвсем скоро – на 29 юли, дъщерята на Григор Вачков навърши 63 години. Възрастта обаче по …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!