fbpx

Цитиридис дойде с магаре в шоуто си

БТВ

Кадри: БТВ

Николаос Цитиридис започна по нестандартен начин шоуто си по БТВ тази вечер. Той вкара в студиото истинско магаре. Пред публиката водещият го хранеше с моркови и го галеше.

„Да, имам магаре до себе си. Знам какво ще си кажете – „Ето и при Цитиридис са започнали да правят предизборни дебати. Викнали са Тошко Йорданов при тях“. Но не, не, няма как това магаре сладко да се казва Тошко Йорданов. Най-малкото защото то работи. И е много симпатично“, каза водещият.

„Това, приятели, е магарето Марта. Ще ви обясня защо имаме магаре в студиото. Първо – защото можем да си го позволим това магаре. Не сме някакви скъсаняци. Искаме да бъдем като в Холивуд, където на „Оскар“-ите имаше магаре. Те имат Джена Ортега, и ние също ще имаме“, коментира той, анонсирайки, че актрисата ще бъде по-късно част от предаването му заедно с друга звезда от филма „Писък“ – Кортни Кокс.

После Цитиридис се пошегува, че днес магарето е писало сценария, а след това си направи майтап и с жената на Волен Сидеров, както и с някои политически партии.

През този сезон водещият с гръцки имена е изцяло като сценарист и ръководител на всичко, което се случва в шоуто му, като слоганът е „Вдигаме нивото“.

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!