fbpx

Чужденецът Влад срази българка на теста по история във Фермата

БТВ

Кадри БТВ

Състезанието между фермерите по българска история във „Фермата“ натъжи много зрители, заради представянето на Валерия. Дали бе притеснена или наистина й няма елементарни познания по отношение на българска история, география, събития.

Тя се изправи срещу чужденеца Влад и победата изглеждаше лесна, тъй като той не е учил в българско училище и не е отраснал тук. Влад заложи на метода „тото“, което му донесе чиста победа с три верни отговора.

външна реклама

Това донесе така важната отборна точка за новите надежди и вероятността за битка, която се очертаваше за Мажена започна да се отдалечава.

Коментарите на зрителите сразиха Валерия, никой не очакваше чак толкова зле да се представи момиче, отраснало и завършило образование в България.

Чудя се как Виктория не се срамува от загубата си с която сломи надеждата в отбора си за победа, знае чалга текстове, а елементарни неща не знае дори не се постара малко разум да вложи. Жалко, че победи миналата седмица. Обезмисли труда и старанието на мъжете и жените в отбора. Голям срам, как и се пее и танцува след такъв голям провал! Чужденец да те размаже на Български въпроси!!!!!

Валерия да отива в първи клас, България е една педя красиво място и е срамота да не знае къде са Тунджа и Янтра😡

Въпроса по география беше възможно най- лесния!Направо не знам как не можа да каже коя река минава през Ямбол?

„Лошо, много лошо Седларов“-оказва се, че младите градски хора не знаят почти нищо за България – от географията, през историята, литературата, постижения в спорт, наука-тъжно е, но пък с какъв ентусиазъм запяха:“да минем на червено, да направим нещо откачено“-хубаво е, че има кавал, гайда, тъпан и Лили, която сигурно знае повече песни(научени от родителите ѝ) отколкото всички останали от техните родители.Дано политиците ни да чуят Мажена и да си „сверят часовниниците – в Полша-250 евро за едно дете, а в БГ-20 евро за едно дете и то чак през следващата година, като ти приспаднат от данъчната основа, но детето сега има нужда от средства-за храна, за учебници, за облекло. Жалка история!

Такива повърхностни познания срещаме не само в тези състезания във „Фермата“, но и в „Стани богат“ голяма част от участниците за съжаление не са на по-добро ниво, което не говори добре за образованието в България, много пропуски за неща, които задължително се учат още от малките класове.

 

външна реклама
Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

error: Content is protected !!